1337849230. számú Babaház baba és babakelengye webáruház interjú

1.) Elfogadjátok-e a babakelengye kiválasztásakor a bababoltok, webáruházak tanácsait? Ha igen, vagy ha nem, miért?
Sok segítséget nyújtanak a boltok által összeállított "bevásárlólisták", főként, ha a család első gyermekét várja. Párommal mi is hasonló cipőben vagyunk, így a várandósságom alatt, mikor már a megfelelő babaholmik beszerzésébe fogtunk elsőként ilyen leírásokat kerestünk az interneten. Hiszen a bababoltok nagy tapasztalattal rendelkeznek a kicsik szükségletei terén, valamint vásárlóik szokásait is figyelemmel tudják kísérni. Így a legszükségesebb és a baba számára megfelelő dolgokat gyűjtik össze.
2.) Hogyan segítenek a reklámok és a hírlevelek a babakelengye vásárlásnál?
Megmutatják milyen sokszínű a babakelengye piac, így választási lehetőséget nyújtanak a családnak mind stílus, mind pedig anyagi téren.
3.) Kiket tekintetek szakértőknek, kik a hiteles tanácsadók a termékek kiválasztásánál?
A védőnő tanácsa számunkra nagyon fontos volt, hiszen több tíz éves szakmai és saját gyermekei nevelésében szerzett tapasztalatai megkönnyítik a dolgunkat. Ami talán még ennél is fontosabb az a rengeteg beszélgetés édesanyámmal, hiszen ahogyan gyermekkoromban nekem, úgy most kisunokájának is csak a legjobbat akarja. Természetesen a tomboló anyai ösztönök rengeteg bababoltba is "elűztek" bennünket , de tapasztalataink azt mutatták, nem mindig a nagy a jobb. Sokkal több segítséget kaptunk a családias légkörben működő boltokban, ahol még a legfurcsább kérdések hallatán sem néztek ránk furcsán!
4.) Fontos-e a babakelengye csomagban a termékek márkája?
A vásárlás elején persze mindenki a márkát nézi, aztán mi is megtanultuk, hogy nem mindig a legismertebb a legjobb. Azt hiszem minden márkának megvan a maga erőssége, és ezeket körültekintően össze kell válogatni a baba kényelmének érdekében.
5.) Honnan tudjátok, hogy a kiválasztott tetszetős márka milyen minőségű?
Az internetes vásárlás persze mindig hozhat "meglepetéseket", de azért ma már ez is biztonságosabb lett, és kevesebb az átverés. Azért nem hátrány ha vásárlás előtt az ember személyesen is megismerkedik a kínálattal és a márkákkal. A bababoltok látogatásáról amúgy sem hiszem hogy, akár csak egy kismamát is le lehetne beszélni.
6.) Ki tájékoztat a babakelengye helyes használatáról?
Mindenképpen fontos a barátnők, ismerősök tanácsa, akik már gyakorlatban is alkalmazzák a termékeket, de elengedhetetlen a termékleírások és használati útmutatók pontos és figyelmes tanulmányozása. Sok tanácsot kaphatunk az adott terméket forgalmazó bababolt eladóitól is, valamint a gyártók honlapjáról.
7.) Mennyire fontos szempont számotokra a babatermékek garanciája, jótállása?
Mivel nem filléres dolgokról van szó a babaholmik esetében szerintem mindenkinek fontos, hogy milyen garanciát vállal a gyártó termékeire. A vállalt felelősség mértéke a leendő szülőknek azt is megmutatja mennyire bíznak a cégek forgalmazott árucikkeikben, így az anyukák és apukák nyugodt szívvel válogathatnak csöppségük számára.
8.) Bababoltban vásároljunk használt garanciás babaholmit, vagy esetleg máshol?
A bababoltban vásárolt használt holmi saját tapasztalatom szerint megbízhatónak bizonyultak, hiszen a bolt híre is múlik azon, hogy milyen termékek kereskedéséhez adja a nevét. Az ismerősöktől átvett, vásárolt használt holmik is beválnak, ugyanakkor a hirdetésekben talát termékeket alaposan át kell nézni vásárlás előtt.
9.) Szerinted az újonnan vásárolt, vagy a használtan vett babakelengyét tudod jobban továbbértékesíteni?
Az újonnan vett babaholmik továbbértékesítése valószínűleg könnyebb, mint a használtaké, hiszen kisebb az értékcsökkenés és az értékvesztés, míg a használt holmikat már több generáció is a magáénak tudta, és hagyta rajt apró kezeinek és lábainak nyomát.


Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás