1359729960. számú Babaház baba és babakelengye webáruház interjú

1.) Elfogadjátok-e a babakelengye kiválasztásakor a bababoltok, webáruházak tanácsait? Ha igen, vagy ha nem, miért?
Igen. Én elsősorban azért, mert első gyermekemet várom, és jól jön a segítség minden téren, barátoktól, rokonoktól, és bababoltoktól, mivel abszolút tapasztalatlan vagyok még ebben a témában.
2.) Hogyan segítenek a reklámok és a hírlevelek a babakelengye vásárlásnál?
Írtam listát, mi is kell, ebben egyrészt kismama újság és baráti kismamák voltak segítségemre. De a hírleveleket nézegetve mindig találhat az ember olyan dolgot, amit kifelejtett, vagy eszébe sem jutott volna magától, és hasznos lehet baba születése előtt vagy után egyaránt.
3.) Kiket tekintetek szakértőknek, kik a hiteles tanácsadók a termékek kiválasztásánál?
Védőnőtől is kérdeztem már pár dolgot ezzel kapcsolatban, kismama újságokat is olvastam, és baba webáruházak oldalán is vannak jó tanácsok. Emellett ismerős anyukáktól is sok jó tippet kaptam. Mivel ők már tapasztalták, mi a jó, mi a fölösleges, mi az amit ők nem csináltak vagy vettek és mégis jól jött volna....
4.) Fontos-e a babakelengye csomagban a termékek márkája?
Hm. ez jó kérdés. Természetesen vannak olyan termékek, amiből mindenképpen érdemes márkásat, jó minőségűt venni, én a cumisüveggel vagyok így elsősorban. De szerintem aki megteheti, úgyis megveszi a ruhákból, játékokból, minden másból a drágábbat, aki meg nem olyan tehetős, - mint mi is, - ő pedig próbál minél jobb minőséget jó áron megvenni.
5.) Honnan tudjátok, hogy a kiválasztott tetszetős márka milyen minőségű?
Prospektusból és termékleírásból elsősorban. Mindenki más márkát részesít előnyben, kinek ez, kinek az jön be.
6.) Ki tájékoztat a babakelengye helyes használatáról?
A védőnőtől és a kórházban szüléskor is lehet sok mindent tanulni, mit hogyan kell használni. De szerintem ahol megvásároljuk az adott terméket, ott is értenek hozzá, és el is magyarázzák, ha megkérjük őket.
7.) Mennyire fontos szempont számotokra a babatermékek garanciája, jótállása?
Mindenképpen fontos, főleg olyan készüléknél, mint a légzésfigyelő pl. amin a baba élete is múlhat, úgyhogy nagyon lényeges hogy jól működjön!
8.) Bababoltban vásároljunk használt garanciás babaholmit, vagy esetleg máshol?
Mi egyik baráti pártól kaptunk nagyon sok kisruhát, de vettünk ismerős használtruhaboltostól is pár darabot.
9.) Szerinted az újonnan vásárolt, vagy a használtan vett babakelengyét tudod jobban továbbértékesíteni?
Még nincs ebben tapasztalatom. De mivel a baba hamar nől, így egy-egy kisruhát nem hord sok ideig. Azért gondolom, az újonnan vett nem lesz még használtabb, így azt talán jobban. Bár erre azért nehéz válaszolni, mert szerintem ez attól is függ, -hogy mire kinövi a baba a ruhát, vagy már nem kellenek a használati tárgyak neki, -hogy milyen állapotban vannak a termékek.


Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás