Baba-mama tanfolyam Celldömölkön

Egy nő életében az egyik legnehezebb feladat felkészülni a várandósságra, az anyaságra, szembenézni az akadályokkal, megválaszolni a kérdéseket és a lehető legjobban nevelni születendő gyermeküket.
Szeifridné Kis Olga szülésznő ezért úgy gondolta, hogy az évek során elsajátított tudást és a megélt tapasztalatokat érdemes megosztani a szülés és az anyaság előtt álló kismamákkal...

Régi álmát valóra váltva, az elhivatottságtól vezérelve döntött úgy, hogy heti rendszerességgel nyílt találkozókat szervez a kismamáknak, valamint a gyermekáldás előtt álló nőknek. Az első összejövetelre március 4-én, 16 órakor kerül sor a celldömölki Kemenesaljai Művelődési Központ egy klubhelységében. A szülésznő tervei alapján a foglalkozások 8 héten keresztül tartanak majd ugyanezen a helyen és ugyanebben az időpontban.

A témák hétről hétre változnak, melyeket a szülésznő különböző – a témákban szakavatott – vendégek előadásával, illetve látogatásokkal – mint például szülőszoba és újszülött-osztály látogatás - szeretne színesíteni. A terveknek megfelelően az egyes hetek a következőképpen alakulnak:

Mint azt a fenti táblázat is mutatja, rendkívül érdekes és hasznos témákról lesz majd szó, melyeket a kismamák által feltett kérdések tesznek még változatosabbá. Természetesen az előadások menete egy vázlatos terv, amely a foglalkozások során különböző befolyásoló tényezők miatt változhat.
A szülésznő hatalmas izgalommal várja az első foglalkozásokat és reméli, hogy a meghívott vendégelőadóival együtt sokat tud majd tenni annak érdekében, hogy mind a szülés előtt állók, mind az érdeklődök kérdéseit megválaszolja, aggályait eloszlassa.
Tanfolyam részvételi díja: 500 Ft/alkalom.

 

Terhes torna

Mivel a megfelelő mozgás nagyon fontos a gyermekáldásra tudatos készülő, egészséges kismama szervezetének, ezért a másfél órás tanfolyamot egy gyógytornász által vezetett, körülbelül fél órás terhes-torna követi. A tornára minden kismama - a tanfolyamon való részvételtől függetlenül – eljöhet és végezheti a gyakorlatokat, amennyiben a várandós szülész-nőgyógyász szakorvosa ehhez írásban hozzájárul. A gyakorlatok végzéséhez kényelmes, lenge váltóruha és polifóm szükséges, ezt minden kismama hozzon magával!
Terhes torna részvételi díja: 500 Ft/alkalom.

 

Hozzászólások

Terhestorna, felkészítő

Érdeklődni szeretnék, hogy jelen pillanatban van e lehetőség olyan kismamáknak szóló tanfolyamra, mint 2010-ben volt: Torna, felkészítő, korházlátogatás...
Köszönettel:
Kis Etelka

Ajánlott termékek

 
babakocsi többfunkciós
Danny
6000 pont
 
Danny red
Danny basic comfort virágos
Danny basic comfort szürke
Danny basic comfort kék

149.990Ft

 
cumisüveg és kellékei
Avent
100 pont
 
Avent natural c.ü. 125mlSCF690/17

2.490Ft

 
fajátékok
Fakopáncs
40 pont
 
Montesszori

950Ft

 
kismama fehérnemű
Dorina
400 pont
 
Szoptatós melltartó

4.920Ft

 
fürdetési kiegészítők, babahigiénia
Canpol
80 pont
 

1.130Ft

 
cumi pótlásnak
MAM
0 pont
 
mam 0+ etetőcumi

850Ft

 
fajátékok
Fakopáncs
100 pont
 
Favonat

3.190Ft

 
mellszívó
Medela
300 pont
 
Mellszívó

9.490Ft

 
játszó és éjszakai cumi
Avent
100 pont
 
Játszócumi

2.200Ft

 
kabát, overál
Gólyahír
200 pont
 
Őszi kezes-lábas

5.160Ft

 
babakocsi kétfunkciós
Eton
1400 pont
 
Kétfunkciós babakocsi

46.800Ft

 
babakocsi kétfunkciós
Eton
1400 pont
 
Kétfunkciós babakocsi

46.800FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás