Baba-mama tanfolyam Celldömölkön

Egy nő életében az egyik legnehezebb feladat felkészülni a várandósságra, az anyaságra, szembenézni az akadályokkal, megválaszolni a kérdéseket és a lehető legjobban nevelni születendő gyermeküket.
Szeifridné Kis Olga szülésznő ezért úgy gondolta, hogy az évek során elsajátított tudást és a megélt tapasztalatokat érdemes megosztani a szülés és az anyaság előtt álló kismamákkal...

Régi álmát valóra váltva, az elhivatottságtól vezérelve döntött úgy, hogy heti rendszerességgel nyílt találkozókat szervez a kismamáknak, valamint a gyermekáldás előtt álló nőknek. Az első összejövetelre március 4-én, 16 órakor kerül sor a celldömölki Kemenesaljai Művelődési Központ egy klubhelységében. A szülésznő tervei alapján a foglalkozások 8 héten keresztül tartanak majd ugyanezen a helyen és ugyanebben az időpontban.

A témák hétről hétre változnak, melyeket a szülésznő különböző – a témákban szakavatott – vendégek előadásával, illetve látogatásokkal – mint például szülőszoba és újszülött-osztály látogatás - szeretne színesíteni. A terveknek megfelelően az egyes hetek a következőképpen alakulnak:

Mint azt a fenti táblázat is mutatja, rendkívül érdekes és hasznos témákról lesz majd szó, melyeket a kismamák által feltett kérdések tesznek még változatosabbá. Természetesen az előadások menete egy vázlatos terv, amely a foglalkozások során különböző befolyásoló tényezők miatt változhat.
A szülésznő hatalmas izgalommal várja az első foglalkozásokat és reméli, hogy a meghívott vendégelőadóival együtt sokat tud majd tenni annak érdekében, hogy mind a szülés előtt állók, mind az érdeklődök kérdéseit megválaszolja, aggályait eloszlassa.
Tanfolyam részvételi díja: 500 Ft/alkalom.

 

Terhes torna

Mivel a megfelelő mozgás nagyon fontos a gyermekáldásra tudatos készülő, egészséges kismama szervezetének, ezért a másfél órás tanfolyamot egy gyógytornász által vezetett, körülbelül fél órás terhes-torna követi. A tornára minden kismama - a tanfolyamon való részvételtől függetlenül – eljöhet és végezheti a gyakorlatokat, amennyiben a várandós szülész-nőgyógyász szakorvosa ehhez írásban hozzájárul. A gyakorlatok végzéséhez kényelmes, lenge váltóruha és polifóm szükséges, ezt minden kismama hozzon magával!
Terhes torna részvételi díja: 500 Ft/alkalom.

 

Hozzászólások

Terhestorna, felkészítő

Érdeklődni szeretnék, hogy jelen pillanatban van e lehetőség olyan kismamáknak szóló tanfolyamra, mint 2010-ben volt: Torna, felkészítő, korházlátogatás...
Köszönettel:
Kis Etelka

Ajánlott termékek

 
sterilizáló
Chicco
80 pont
 
Chicco  fertőtlenítő folyadék (1l)

1.410Ft

 
játszó és éjszakai cumi
Avent
100 pont
 
Játszócumi

2.200Ft

 
játszó és éjszakai cumi
Nuk
40 pont
 
Cumilánc

1.190Ft

 
kórházi kelengye
Baby Bruin
40 pont
 
Melltertóbetét

660Ft

 
bababútorok és kiegészítői
Temmel
80 pont
 
Pelenkázó lap

3.140Ft

 
pizsama
Gólyahír
100 pont
 
Pizsama

2.870Ft

 
játszó és éjszakai cumi
Avent
100 pont
 
Játszócumi

1.960Ft

 
babakelengye
Baby Bruin
40 pont
 
Fésű-kefe

570Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Nuby
40 pont
 
Csörgők rágókák

960Ft

 
kabát, overál
Mikka
500 pont
 
Pufi kabát

10.230Ft

 
babatányér, babaétkészlet, alátét
Nuby
80 pont
 
Étkészlet

1.790Ft

 
gyerekülés 9-25 kg
Lorelli
600 pont
 
Biztonsági autósülés

18.990FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás