Hogy állítsam össze a babakelengyét?

Segítség a babakelengye összeállításához

A babakelengye összeállítása bizony nem könnyű feladat. Főként az első gyermeküket váró szülők számára okozhat nehézséget a szükséges dolgok beszerzése, a babakelengye listájának összeállítása, hiszen nem könnyű megtalálni a középutat. Számos információ zúdul ilyenkor a kismamára és a kispapára a rokonság, a barátok, a védőnő, az internet és az újságok felől.  Sokszor előfordul, hogy mást hallunk a környezetünkből, és mást a szakemberektől, a különböző fórumokon pedig egy újabb verzióval találkozunk.

Ebben az útvesztőben szeretnénk Nektek segítséget nyújtani azzal, hogy közzétesszük három babakelengye lista tartalmát. Ha ezt követitek, nem eshettek abba a hibába sem, hogy a baba hazavitele után derül ki valaminek a hiánya, és azt a hibát sem követitek el, hogy túlköltekezitek önmagatokat, és a babaholmik egy része még ki sem kerül a csomagolásból, mire babátok már kinövi azokat. Azt, hogy a három közül melyiket választjátok, nagyrészt az anyagi lehetőségek döntik el. De ne essetek kétségbe! Ha pénztárcátokból az első babakelengye listán található termékek összeállítására futja, csemetétek akkor sem fog hiányt szenvedni a számára szükségszerű dolgok terén!

Fiú vagy lány? A babakelengye terén fontos információ a születendő baba neme. Ha biztosan tudjátok, előre gondolkozhattok a színek terén is. Ha a babátok neme még nem derült ki, vagy nem szeretnétek a születése előtt megtudni, akkor a létszükségletű dolgokból érdemes "uniszex" színeket választani- fehér, bézs, sárga, halványzöld, majd a többi kelléket ráér az édesapa is beszerezni amíg az anya és az újszülött a kórházban vannak.

A listák átböngészése után tanácsos körbeérdeklődni a rokonságot, hogy tudnak-e Nektek segíteni néhány holmi kölcsönadásával. A kölcsönbe kapott dolgokat húzzátok ki a babakelengye listáról, és a fennmaradó termékeket vásároljátok csak meg. Ha valaki nem az első gyermekét várja, akkor tanácsos átnézni a nagyobb gyermek(ek) ruháit, használati eszközeit, mielőtt mindenből teljesen újat vásárolnánk. Miután ez megtörtént, keljetek útra, és kérjétek meg bababoltunk eladóját, hogy segítsen kiválasztani Nektek a legideálisabb termékeket. Vagy kattintsatok webáruházunkra, válasszátok ki a Nektek tetsző dolgokat, és a gyermeketek számára összeállított babakelengyét házhoz szállítjuk Nektek!

Szép babavárást és jó egészséget kívánunk!

A Babaház csapata

Ajánlott termékek

 
fajátékok
Fakopáncs
200 pont
 
Bábel-torony

3.530Ft

 
fürdőlepedő, kifogó
Tanita
40 pont
 
Fürdőlepedő

1.500Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Bright Starts
100 pont
 
Rágóka

2.190Ft

 
takaró
Király G.
200 pont
 
Welszoft bélelt takaró

3.650Ft

 
biztonság a fürdőszobában
Chicco
100 pont
 
Chicco wc ülőke

4.050Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Fillikid
100 pont
 
Felhúzható zenélő játék

3.480Ft

 
kismama fehérnemű
Dorina
200 pont
 
Szoptatós melltartó

4.650Ft

 
rugdalózó
Király G.
200 pont
 
Rugi

5.460Ft

 
fürdetés
Safety
100 pont
 
Vízhőmérő

1.360Ft

 
bababútorok és kiegészítői
Temmel
200 pont
 
Pelenkázó lap puha

5.180Ft

 
fajátékok
Fakopáncs
100 pont
 
Favonat

3.190Ft

 
bababútorok és kiegészítői
Temmel
200 pont
 
Pelenkázó lap puha

5.180FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás