Hogy állítsam össze a babakelengyét?

Segítség a babakelengye összeállításához

A babakelengye összeállítása bizony nem könnyű feladat. Főként az első gyermeküket váró szülők számára okozhat nehézséget a szükséges dolgok beszerzése, a babakelengye listájának összeállítása, hiszen nem könnyű megtalálni a középutat. Számos információ zúdul ilyenkor a kismamára és a kispapára a rokonság, a barátok, a védőnő, az internet és az újságok felől.  Sokszor előfordul, hogy mást hallunk a környezetünkből, és mást a szakemberektől, a különböző fórumokon pedig egy újabb verzióval találkozunk.

Ebben az útvesztőben szeretnénk Nektek segítséget nyújtani azzal, hogy közzétesszük három babakelengye lista tartalmát. Ha ezt követitek, nem eshettek abba a hibába sem, hogy a baba hazavitele után derül ki valaminek a hiánya, és azt a hibát sem követitek el, hogy túlköltekezitek önmagatokat, és a babaholmik egy része még ki sem kerül a csomagolásból, mire babátok már kinövi azokat. Azt, hogy a három közül melyiket választjátok, nagyrészt az anyagi lehetőségek döntik el. De ne essetek kétségbe! Ha pénztárcátokból az első babakelengye listán található termékek összeállítására futja, csemetétek akkor sem fog hiányt szenvedni a számára szükségszerű dolgok terén!

Fiú vagy lány? A babakelengye terén fontos információ a születendő baba neme. Ha biztosan tudjátok, előre gondolkozhattok a színek terén is. Ha a babátok neme még nem derült ki, vagy nem szeretnétek a születése előtt megtudni, akkor a létszükségletű dolgokból érdemes "uniszex" színeket választani- fehér, bézs, sárga, halványzöld, majd a többi kelléket ráér az édesapa is beszerezni amíg az anya és az újszülött a kórházban vannak.

A listák átböngészése után tanácsos körbeérdeklődni a rokonságot, hogy tudnak-e Nektek segíteni néhány holmi kölcsönadásával. A kölcsönbe kapott dolgokat húzzátok ki a babakelengye listáról, és a fennmaradó termékeket vásároljátok csak meg. Ha valaki nem az első gyermekét várja, akkor tanácsos átnézni a nagyobb gyermek(ek) ruháit, használati eszközeit, mielőtt mindenből teljesen újat vásárolnánk. Miután ez megtörtént, keljetek útra, és kérjétek meg bababoltunk eladóját, hogy segítsen kiválasztani Nektek a legideálisabb termékeket. Vagy kattintsatok webáruházunkra, válasszátok ki a Nektek tetsző dolgokat, és a gyermeketek számára összeállított babakelengyét házhoz szállítjuk Nektek!

Szép babavárást és jó egészséget kívánunk!

A Babaház csapata

Ajánlott termékek

 
babakocsi kétfunkciós
Eton
1400 pont
 
Eton Mimo E21

46.800Ft

 
mellszívó
Lansinoh
1900 pont
 
lansinoh-2-az-1-ben-elektromos-dupla-mellszivo

45.990Ft

 
biztonság az autóban és az utcán
Reer
100 pont
 
Babafigyelő tükör autóba

1.600Ft

 
biztonsági eszközök
Angelcare
1000 pont
 
légzésfigyelő

22.990Ft

 
babakocsi többfunkciós
Danny
6000 pont
 
Danny red
Danny basic comfort virágos
Danny basic comfort szürke
Danny basic comfort kék

149.990Ft

 
dekoráció
Saraburi
40 pont
 
Falidekor

1.120Ft

 
babacsörgő, babarágóka
MAM
40 pont
 
Rágóka

1.400Ft

 
babatányér, babaétkészlet, alátét
Baby Bruin
40 pont
 
Étkészlet

900Ft

 
pizsama
Gólyahír
100 pont
 
Pizsama

2.870Ft

 
etetés cumisüvegből
MAM
40 pont
 
Cumisüveg mosókefe

1.750Ft

 
kézségfejlesztők
Bright Starts
100 pont
 
Játék C-karikán Shimmy Shakers Zsiráf

2.190Ft

 
játszó és éjszakai cumi
Avent
100 pont
 
Játszócumi

2.200FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás