Összefogtunk, most összefoglalunk

A Babaház Webáruház az elmúlt pár hónapban „játékos” közvélemény-kutatásra szánta el magát, hogy választ kapjunk bizonyos kérdéseinkre. Így, mint; a forgalmazott termékkel kapcsolatban kihez fordultok szívesen segítségért, mennyire megbízhatóak a Webáruház és a Bababolt által nyújtott szolgáltatások, tanácsok, vagy a babakelengye csomagban található termékek márkája hogyan befolyásolja a választásotokat vásárláskor.

Persze ezt mind nem bíztuk a véletlenre! Minden kedves anyuka, kismama, aki vállalta, hogy megosztja velünk véleményét, tapasztalatait, automatikusan platina törzsvásárlói kártyához jutott, és nem kellett elköltenie 200.000 Ft-ot, hogy számos kedvezmény részesévé váljon. Mindezt kilenc rövid kérdésért cserébe.

A válaszokat mi arra használjuk fel, hogy a jövőben még inkább megkönnyíthessük az apróságok felnevelésével járó sok-sok hűhót, tapasztalatot gyüjtsünk, kölcsönösen segítve ezzel egymást, hiszen Értetek dolgozunk!

Válaszaitokból kiderül, hogy szívesen fordultok a bababoltok eladóihoz tanácsért termékválasztás során, hiszen ők tudják leginkább közvetíteni a többi édesanya visszajelzését a termékek minőségével és kihasználhatóságával kapcsolatban, illetve azt is megtudtuk, hogy a védőnők szerepe és véleménye kiemelt jelentőségű számotokra, főleg míg a gyerkőcök még kicsik.

Arról is érdeklődtünk, mennyire számít a termékek márkája a babakelengye csomagon belül. Bár megoszlanak a vélemények, de általában azt a választ kaptuk, hogy nem mérvadó, a termék márkája csak bizonyos daraboknál fontos, mint pl. bébiőr, légzésfigyelő, míg egy rugdalózónál, pelenkánál nem annyira. Említésre méltó még a márka a bőrápolási árucikkekkel kapcsolatban, vagy fürdetőknél az esetleges irritációk kialakulása miatt. Véleményetek szerint kisebb az esély a mellékhatásra egy márkásabb, gondosan bevizsgált termék esetében.

Kíváncsiskodtunk a jótállások, garanciák jelentősége felől is. Egyértelműen látszik, hogy mennyi figyelmet fordítatok erre. A babatermékek ugyanis általában nem egy gyermeket szolgálnak ki, hanem kistestvéreket, rokongyermekeket is.

A legmegragadóbb viszont számunkra az, hogy arra a kérdésre, hogy kinek a véleményére adtok leginkább a termékválasztás során, nem az internetes ismertetőket, nem a termékleírásokat hangsúlyoztátok, hanem az édesanyák véleményét. Azt, hogy az ő tapasztalataik alapján kívánjátok felnevelni saját gyermekeiteket is, a tőlük kapott és tanult szeretettel egyengetni az útjukat, bizonyítja a család fontosságát! Véleményeteket továbbra is osszátok meg velünk és családotokkal, hogy részesei lehessünk eggyütt a gyermeknevelés olykor nehéz, de egyúttal csodálatos, örömteli perceinek.


                                                    Steiner Luca
                                                marketing menaegger

Ajánlott termékek

 
gyerekülés 9-36 kg
Lorelli
600 pont
 

15.990Ft

 
babakocsi kellékei
Tanita
80 pont
 
 Esővédő babakocsira

1.450Ft

 
babaevőeszköz
Canpol
0 pont
 
Evőeszközök

390Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Bright Starts
300 pont
 
Zenélő forgó

10.690Ft

 
itatópohár
MAM
80 pont
 
Ivópohár

1.880Ft

 
takaró
Király G.
200 pont
 
Kocsitakaró

3.650Ft

 
biztonság a fürdőszobában
Tanita
80 pont
 
Csúszásgátló

1.670Ft

 
rugdalózó
Gólyahír
200 pont
 
Rugi

4.780Ft

 
bababútorok és kiegészítői
Temmel
200 pont
 
  Pelenkázó lap széles vaj betűs

5.180Ft

 
babaevőeszköz
MAM
40 pont
 
Evőeszköz

1.540Ft

 
gyerekülés 0-25 kg
Chippolino
1000 pont
 
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés - Dots Atmosphere
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés Dots Black
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés Dots Blue Ocean
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés Dots Creme
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés  Dots Graphite
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés Mesh Black
Chipolino Trax  0-25 kg autósülés Mesh Lime
Chipolino Trax 0-25 kg autósülés Stars graphite

32.990Ft

 
pizsama
Gólyahír
100 pont
 
Pizsama

2.870FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás