Összefogtunk, most összefoglalunk

A Babaház Webáruház az elmúlt pár hónapban „játékos” közvélemény-kutatásra szánta el magát, hogy választ kapjunk bizonyos kérdéseinkre. Így, mint; a forgalmazott termékkel kapcsolatban kihez fordultok szívesen segítségért, mennyire megbízhatóak a Webáruház és a Bababolt által nyújtott szolgáltatások, tanácsok, vagy a babakelengye csomagban található termékek márkája hogyan befolyásolja a választásotokat vásárláskor.

Persze ezt mind nem bíztuk a véletlenre! Minden kedves anyuka, kismama, aki vállalta, hogy megosztja velünk véleményét, tapasztalatait, automatikusan platina törzsvásárlói kártyához jutott, és nem kellett elköltenie 200.000 Ft-ot, hogy számos kedvezmény részesévé váljon. Mindezt kilenc rövid kérdésért cserébe.

A válaszokat mi arra használjuk fel, hogy a jövőben még inkább megkönnyíthessük az apróságok felnevelésével járó sok-sok hűhót, tapasztalatot gyüjtsünk, kölcsönösen segítve ezzel egymást, hiszen Értetek dolgozunk!

Válaszaitokból kiderül, hogy szívesen fordultok a bababoltok eladóihoz tanácsért termékválasztás során, hiszen ők tudják leginkább közvetíteni a többi édesanya visszajelzését a termékek minőségével és kihasználhatóságával kapcsolatban, illetve azt is megtudtuk, hogy a védőnők szerepe és véleménye kiemelt jelentőségű számotokra, főleg míg a gyerkőcök még kicsik.

Arról is érdeklődtünk, mennyire számít a termékek márkája a babakelengye csomagon belül. Bár megoszlanak a vélemények, de általában azt a választ kaptuk, hogy nem mérvadó, a termék márkája csak bizonyos daraboknál fontos, mint pl. bébiőr, légzésfigyelő, míg egy rugdalózónál, pelenkánál nem annyira. Említésre méltó még a márka a bőrápolási árucikkekkel kapcsolatban, vagy fürdetőknél az esetleges irritációk kialakulása miatt. Véleményetek szerint kisebb az esély a mellékhatásra egy márkásabb, gondosan bevizsgált termék esetében.

Kíváncsiskodtunk a jótállások, garanciák jelentősége felől is. Egyértelműen látszik, hogy mennyi figyelmet fordítatok erre. A babatermékek ugyanis általában nem egy gyermeket szolgálnak ki, hanem kistestvéreket, rokongyermekeket is.

A legmegragadóbb viszont számunkra az, hogy arra a kérdésre, hogy kinek a véleményére adtok leginkább a termékválasztás során, nem az internetes ismertetőket, nem a termékleírásokat hangsúlyoztátok, hanem az édesanyák véleményét. Azt, hogy az ő tapasztalataik alapján kívánjátok felnevelni saját gyermekeiteket is, a tőlük kapott és tanult szeretettel egyengetni az útjukat, bizonyítja a család fontosságát! Véleményeteket továbbra is osszátok meg velünk és családotokkal, hogy részesei lehessünk eggyütt a gyermeknevelés olykor nehéz, de egyúttal csodálatos, örömteli perceinek.


                                                    Steiner Luca
                                                marketing menaegger

Ajánlott termékek

 
etetés cumisüvegből
Baby Bruin
40 pont
 
Cumisüveg mosókefe

500Ft

 
etetőszék
Lorelli
800 pont
 
Lorelli Primo multifunkciós etetőszék - Green Cute Bear
Lorelli Primo multifunkciós etetőszék - Beige Za Za
Lorelli Primo multifunkciós etetőszék - Beige Za Za
orelli Primo multifunkciós etetőszék - Yellow Cute Owls

21.990Ft

 
pizsama
Gólyahír
100 pont
 
Pizsama

2.870Ft

 
gyerekülés 9-36 kg
Lorelli
1000 pont
 
Lorelli Magic Premium Beige
Lorelli Magic Premium Black
Lorelli Magic Premium Grey

29.990Ft

 
itatópohár
MAM
100 pont
 
Fun to Drink Cup 270 ml

1.850Ft

 
rugdalózó
Gólyahír
200 pont
 
Rugi

4.780Ft

 
járóka, utazójáróka
Baby Design
1100 pont
 
Baby Design Play utazó járóka - 03 blue 2018
Baby Design Play utazó járóka - 07 Grey 2018

19.990Ft

 
etetőszék
Lorelli
900 pont
 
Multifunkciós etetőszék
Multifunkciós etetőszék
Multifunkciós etetőszék
Multifunkciós etetőszék

21.990Ft

 
gyerekülés 0-25 kg
Lorelli
800 pont
 
Lorelli Sigma autósülés 0-25kg -Gray

23.990Ft

 
kézségfejlesztők
Baby Mix
80 pont
 
Torony építő
Torony építő

2.650Ft

 
hálózsák, pólya
Gólyahír
300 pont
 
Bélelt hálózsák

5.950Ft

 
pihenőszék
Bright Starts
1200 pont
 
B.S. rezgő zenélő pihenőszék szürke

23.990FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás