Kezdődik az iskola

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat )

Eljött az ősz. Lassan minden kerti munka véget ért. Truman nyuszi mégsem unatkozott.Készülődött élete első, igazi megmérettetéséhez. Hogy mihez?....Truman nyuszi iskolás lett! Még a tavasszal anyukájával beiratkoztak az Erdei Iskolába, ahol sok mindent fog tanulni . Együtt lesz a barátaival, Biri- Borival, Csipp-Csirippel és a többiekkel.
Kicsit izgatottan indult neki az első napnak. Korán reggel felkelt, megmosakodott, reggelizett, és leellenőrizte, hogy mindent bekészített-e a válltáskájába, amire szüksége lehet az iskolában.Bent volt a táskában egy csomó füzet, csíkos, kockás, öt vonalas. Volt benne egy szép színes tolltartó, amibe katonás rendben sorakoztak a színes ceruzák és tollak.
Anyukája egy kis elemórzsiás dobozba csomagolta az uzsonnát, ami most ott lapult a táska alján. Tehát minden megvolt ahhoz, hogy elinduljon Truman az iskolába.
Azért egy kicsit izgatott volt...milyen lesz a tanító bácsi?
És a többi lurkó?
Anyukája nyugtatgatta, hogy minden rendben lesz, és elindultak az iskola felé. Truman azért szorosan fogta anyukája kezét, hiszen egy új, ismeretlen világ nyitotta ki kapuját.
Beléptek az Erdei Iskola széles kapuján, ahol a többi erdei csemete zsivaja betöltötte az egész épületet. Az osztályterembe lépve Truman sok ismerőst látott. És el is engedte a biztonságos anyai kezet, hisz ott voltak a barátai. Már nem félt...tudta , hogy nem lesz egyedül....)
Nem is rémes az iskola, ha minden barátod odajár..!

Hozzászólások

Köszönet

Kedves Ivett! A webáruházunk és magam nevében is köszönjük a legújabb mesédet. Örülök, hogy lelkesedésed töretlen. Kérlek biztasd ismerőseidet, hogy igen, még versenyen kívül is lehet írni történeteket az oldalunkra. Jó egészséget, sok nevetést és ihletet kívánunk neked és picurkádnak! Attila!Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás