A tekergő szókigyó

gumikacsa-anakonda-azután-náthás-sáska-altató-ól-lakóház-zuzmara-akadály-lyuk-kakaskodó-óra-abaszkusz-szentimentális-suttogó-óriás-sáska-adapter-repülő-őrlemény-nyugalom-mama-aktuális-seprű-űrlap-pelenka-anya-altatódal-lélegzet-takaró-óvoda-ajándék-kabala-androméda-alma-angóracicus-Sanyi-Implantátum-Matematikus-satu-Ubul-lisztharmat-tejtároló-ól-láb-babakelengye-etetés-séta-almapüré-ébresztő-őrangyal-légzésfigyelő-őssejt-termosz-szó-óvóhely-lyuk-katakombák-kenőanyag-gagyi-integet-tanulóüveg-georeferálás-sajt-témakör-répafőzelék-kavics-csel-lacikonyha-autósülés-szájápolás-sütőpapír-rugdalódzó-Óperenciás tenger-róka-Anna-altatócumi-ital-Lili-ivarérett-tini-Imi-irreális-sebesség-gyermekünk-Kelengyelista-anyatejtároló-órszívók-Kelengyecsomag-gyerekmegörzés-savanyúkáposzta-ajándék-kutya-almapép-papa-Angelcare-etetőszék-Készségfejlesztés-szoptatás-sátortábor-rituálé-Éva-0ananász-szalma-alak-kakukk-körte-egres-sistereg-gerinctelen-napozás-siker-ramazurí-internet-tamagocsi-Ibolya-anyatej-jegesmedve-egér-rétes-sétapálca-atrocitás-sajnálom-micimackó-

Vásárlás a webáruházban

A kényelmes bevásárlás kulcsa

Az Ön ideje drága nekünk, ezért szeretnénk megkímélni a bevásárlással együttjáró gondoktól, felesleges munkától. Dőljön hátra a fotelban, válasszon termékeket, rendelje meg, és vegye át otthonában!

 

Halkan surran a bevásárlókocsi

A vásárlás menete alapvetően négy részből áll:

 
  • Bejelenkezés (Regisztráció, ha először jár nálunk. Perceken belül válasz emailt kap, és már vásárolhat is.)
  • Termékek kiválasztása. A megfelelő darabszám megadása után az  árukat kosárba kell gyűjtenie. Ha még nem biztos valamiben a műveletet  később is folytathatja, nem vész el a tartalom.
  • Megrendelés indítása. A listánk ellenőrzése. Szállítási adatok, kedvezményes kuponunk számának megadása, fizetési módok beállítása, más néven a szerződéskötésünk elfogadása után email érkezik a rendelési tételekkel, és adatokkal.
  • Fizetés (Banki előre utalással, postai csekken, melynek másolatát kérjük email -ben elküldeni részünkre, vagy  futárszolgálatnál utánvét a küldött csomag átvételekor.) 
  • Áru átvétele (Posta, futárszolgálata, üzlet). Ha személyesen szeretné üzletünkben átvenni a termékeket, szeretettel várjuk.

 

Na, hogy is van 4=5?

Igen és nem. Azok a kedves vásárlók, akik számunkra előreutalják a vételárat a bevásárlást öt fázisban bonyolítják. Akik az utánvétes fizetést választják, a termékek átvételekor a szállítás helyszínén fizetnek, tehát az utolsó két fázis egybeolvad.

Mami vásárolj, én segítek!

Nem kell felöltözni, nem kell az üzletbe menni. A gyermekkel együtt, otthon játszva megtalálja, amit keres. Sokkal több időt tölthet gyermekével, családjával. Szinte gyerekjáték az egész vásárlás.

Ha többször is vásárol, megéri

Kiemelt figyelmet érdemel a visszatérő vásárló, neki ugyanis  kedvezmények formájában jutalmazzuk hűségét. Bekerül a törzsvásárlói rendszerünkbe és vásárlásaiból kedvezményt adunk.

 

Hozza barátait, ismerőseit!


Szállítási információk

MAGYAR POSTA BUSINESS PAKK PLUSZ

A BABAHÁZ WEBÁRUHÁZ szerződött partnere a MAGYAR POSTA BUSINESS PAKK PLUSZ teljesíti az Önök megrendeléseit, és vállalja, hogy feladás után biztonságban és időben megkapja a  csomagokat.

A rendelését a visszaigazolásunk után 4-7 napon belül teljesítjük. Amennyiben ez nem lehetséges, email-ban tájékoztatjuk a kézbesítés várható időpontjáról.

A szállitás költségei forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Külföldre nem szállítunk!

 

10.000 Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítás!

  • Utánvét: 1400 Ft/ csomag
  • Előre utalás: 1200 Ft/ csomag
  • Üzletben, személyes átvétel esetén: nincs költség.
  • 10000 Ft / csomag érték felett ÁTVÁLLALJUK a szállítási költséget!

30 kg feletti termék/ Pl.: bútor / rendelése esetén külön értesítjük a termék pontos súlyáról, mert kiszállítása egyedi díjmeghatározást igényel.  Csak az Önnel való egyeztetés után történik a megrendelt termék feladása.

 

 

 

 

 Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás