Szolgáltatásaink

Bérelhető készülékeink

A TENS egy rövidítés (transcutaneous electrical nerve stimulation), ami a bőrön keresztül történő idegi ingerlést jelenti.

A tens működésének elmélete:

 • A fájdalomérzés az agyban tudatosul. A fájdalomingereket az agyba az idegvégződések az idegpályákon keresztül juttatják el, nagyon bonyolult áttételeken keresztül. Kutatások megállapították, hogy a gerincvelő hátsó szarvában lévő vastag idegrostok egy 144 Hz-es frekvenciájú hullámmal nagyon jól ingerelhetők a bőrön keresztül.
 • Ezek az idegrostok fogadják a perifériákról érkező fájdalomingereket, melyeket az agyba továbbítanak. A külső ingerlés hatására ezek az idegrostok egy "telítettségi" állapotba kerülnek, tehát nem tudják fogadni a perifériákról érkező fájdalomingereket, így továbbítani sem tudják.  Ezáltal megszűnik a fájdalomérzet.
 • Ma az az elfogadott álláspont, hogy az egyén fájdalomtűrő képessége attól függ, mennyi az endorfin termelése. Ez a hormon a szervezet saját fájdalomcsillapítója. Nemcsak fájdalmat csillapít, de jutalmaz is. (Ennek is köszönhető, hogy a szülés a fájdalom ellenére boldogságot okoz)
 • A tens kedvező hatása, legalábbis részben az agyban történő endorfin felszabadulás stimulálása révén jön létre. A fájdalomcsillapítók gyakori alkalmazása gátolja a szervezet endorfin termelő képességét. Szemben a tens készülékek hatásával, ami kifejezetten elősegíti a termelődését

    A készülék bérlésének feltételei:

 • 10.000 Ft  lefizetése, mely összeg 3 hétre biztosítja a készülék használatát.

Az alábbi linkre kattintva elolvashatjátok egy olyan celldömölki anyuka élménybeszámolóját a MAMATENS készülékkel kapcsolatban, aki elsőként próbálta ki az eszközt, és ezzel megkönnyítette szülését!

http://www.babahazwebaruhaz.hu/hirek/egy-anyuka-tapasztalatai-szuelesi-f...

 

Az AVENT ISIS mellszívó áttörést jelent a mellszívók tervezésében. Az egyedülálló szilikon membrán 100%-ig megbízható szívóerőt biztosít, míg a puha szirom formájú masszázspárna a baba szopását utánozza, ezért a tej gyorsan ürül a mellből. Az anyatej fejése csendesen, kényelmesen és finoman zajlik. A pumpát könnyű összeállitani, mindenhová magaddal viheted. Ennek segítségével bárhol lefejheted az anyatejet, így fenntartva annak termelődését.
Az AVENT ISIS mellszívó segít Neked abban, hogy minél hosszabb ideig tudjál szoptatni. Lefejheted és tárolhatod az anyatejet, így ha néhány órára távol is vagy, a baba élvezheti az anyatej minden előnyét.
Az AVENT szélgörcsöt megelőző etető cumiját speciálisan úgy alakították ki, hogy használata közben a szopást utánozza, emiatt kisbabád minden gond nélkül tud váltani a szoptatás és,,a cumisüvegből történő táplálás" között. Ez lehetővé teszi számodra hogy anyatejjel tápláld gyermekedet még akkor is, ha vissza kell menned dolgozni.

 

Különösen ajánlott az ISIS mellszívó használata a következő esetekben:

 •  Amikor gyermekedet a kórházban lefejt anyatejjel tudják csak táplálni.
 •  A tejbelövellés időszakában (amikor melleid nagyon feszülnek és megduzzadnak), egy kevés tejet lefejhetsz szoptatás előtt vagy két  szoptatás  között, hogy megszüntetsd a fájdalmat és a baba könnyebben tudjon szopni.
 • Berepedezett vagy sebes mellbimbó esetén  kevésbé  fájdalmas, ha lefejed a tejet.( Szakemberek a szoptatás folytatását javasolják    ilyenkor is, mert a baba nyála a legjobb gyógyírt )
 •  Amikor nem tudsz gyermekeddel együtt lenni, de szeretnéd folytatni a szoptatást addig, amíg ez ismét lehetséges lesz. Ebben sz esetben naponta 6-8 alkalommal és egyszer az éjszaka folyamán le kell fejned a tejet, hogy fenntartsd az anyatej termelődését.
 •  Szoptatások után, amennyiben kisbabád nem ürítette ki mindkét melledet vagy azt, amelyből utoljára szopott.

A készülék bérlésének feltételei:

 • Nagy értéke miatt 10.000 Ft letét fizetése, melyet a készülék bérlésének lejártakor és annak kifogástalan műszaki állapotban való visszaszolgáltatása esetén visszaadunk.
 •  2000 Ft bérleti díj / hónap
 •  Bérlése csak személyes átvétel esetén lehetséges.
 •  Előjegyzést felveszünk

A Lactina Electric Plus jelenleg a világon legelterjedtebben használt kórházi fokozatú mellszívó készülék. Ajánljuk koraszülöttek anyatejjel való ellátására, szoptatási problémáknál, nagy mennyiségű anyatej tartós fejésére, mellgyulladás megelőzésére és kiegészítő terápiájára.

A készülék tulajdonképpen egy motoros meghajtó egység, amely a megfelelő szívókészlettel együtt alkot teljes mellszívót. Szívókészletnek a Lactina Electric Plus-ra szerelhető vákuumképző és tejgyűjtő rendszert nevezzük. A  dugattyú mozgását a meghajtó egység végzi. A Lactasetnek nevezett szívókészlet  egyfejes vagy kétfejes kialakítású lehet, ami  külön vásárolható meg. Higiéniai okokból ez nem adható bérbe.

A Medela mellszívók különlegessége, hogy a  Base bővíthető kézi mellszívó, a Mini Electric és a Harmony kézi mellszívó is kiegészíthető szívókészletté a megfelelő szettekkel. Ha már vettél egy otthoni felhasználású Medela mellszívót, annak elemeit is felhasználhatod Lactaset kialakítására.

Előnyei:

 • A meghajtó egység és a tejjel érintkező személyi használatú szívókészlet szétválasztása. Csak a meghajtó egység bérelhető, ami nem érintkezik anyatejjel. A szívókészletet meg kell vásárolni. Fertőzésveszély nincs.
 • A csöndes készülék 50 ciklus/perc ritmussal dolgozik.
 • Karbantartási igénye minimális.
 • Szívókészletéhez illeszthető lágy  Comfort szívófej, valamint különböző bimbócsatorna átmérőjű PersonalFit tölcsérek is.
 • Kórházi felhasználásra kaphatók előzetesen sterilizált egynapos használatra szívófejek és palackok.
 • A Lactina kétfejes szívókészlet használata lehetővé teszi az egyszerre két mellből való fejést is.

 A készülék bérlésének feltételei:

 • Nagy értéke miatt 10.000 Ft letét fizetése, melyet a készülék bérlésének lejártakor és annak kifogástalan műszaki állapotban való visszaszolgáltatása esetén visszaadunk.
 • 360Ft  bérleti díj / nap
 • Bérlése csak személyes átvétel esetén lehetséges.

Bármikor ellenőrizheti babája súlyát, gyarapodását bérelhető digitális mérlegeinkkel. Csúszásmentes felület, könnyen tisztítható, praktikus műanyag bébitál. Érintésre működő, könnyen kezelhető kapcsolók. Nagyméretű kijelző, tárázási (TARE) funkció.

Letét: 10000 Ft
Bérleti díj: 2500 Ft/ hó
 

A világ egyik legfejlettebb és legmegfizethetőbb mellszívója. Új fejlesztésű ComfortFit szívófejei gyengédek a mellhez és teljes záródást biztosítanak. Maximális hatékonyságát a stimuláló és fejő üzemmód biztosítja, 3 szívási ciklussal és 5 szíváserősség fokozattal. Koraszülött vagy iker babák esetén kiemelten ajánlott. A dupla mellszívófej miatt időtakarékos.

Letét: 12000 Ft
bérleti díj: 4000 Ft/ hó

 

 

Abban az esetben, ha szívesebben használna saját készüléket, de nem akar beruházni elektromos mellszívóba, csak az elektromos átalakító egységet is bérelheti.

Ehhez meg kell vásárolnia a Medela Base bővíthető kézi mellszívót.
A legolcsóbb, de hatékony megoldás a maradék anyatej lefejésére. A szívás erőssége fokozatmentesen szabályozható.

 

Ára: 8500 Ft
Az elektromos átalakító elem bérlése:
Letét : 10000 Ft
Bérleti díj: 2000 Ft /hó

A Mini Electric (TM) elektromos mellszívót elsősorban a maradék anyatej lefejésére ajánljuk. Maximális kényelmet biztosít otthoni használat esetén vagy utazás közben, mivel automatikusan és ritmikusan szív. A gyorsan felépülő vákuum lehetővé teszi a gyengéd, ugyanakkor hatékony fejést.

Jellemzők és előnyök:

 • Egyszerűen kezelhető, könnyű és hordozható.
 • Használható hálózati adapterrel, de szükség esetén 2 db AA méretű alkáli elemmel is.
 • Finoman állítható szíváserősség (50 - 230 Hgmm) között a kényelem
 • Szívási ritmusa 33 ciklus/perc.

Bérlés feltételei:
Letét 12000 Ft
Bérleti díj: 4000 Ft/ hó

 

 

 

 Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás