Szülésfelkészítő szülésznőnkkel

Kedves Kismamák!

Szeifridné Kis Olga vagyok, a celldömölki szülésfelkészítő klub  szervezője és vezetője.1987 óta dolgozom a celldömölki kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán beosztott  szülésznőként, 2009 óta mint diplomás szülésznő. Két leánygyermekem is itt látott napvilágot. Úgy érzem, hogy az elhivatottság, a tapasztalat mely munkám része, hozzájárul ahhoz, hogy a kismamák egészséges babákat hozzanak világra.               
Az áldott állapot sajátos, egyedülálló rövid életszakasz, mely óriási lelki, testi és szociális változás. A gyakran feltett kérdésekre, hogy kell-e a szülésre, anyaságra, szoptatásra, gyermeknevelésre felkészülni, a válaszom egyértelmű: IGEN.
Lényegesnek tartom ezt a készülődést, hogy a leendő édesanyák több, hiteles ismeretet sajátítsanak el  erről az időszakról, és segítséggel győzzék le félelmüket és a helyes tudás birtokában váljanak magabiztos szülővé. A mai élet-vitel kihívásának megfelelően hoztam létre ezt a csoportot a celldömölki Babaház segítségével, melynek elsődleges célja, hogy a leendő édesanyákat és édesapákat közérdekű információval lássuk el, így támogatva kórházunkat, a Kemenesaljai Egyesített Kórházat. Szakembereinket, az orvosokat, újszülött-gondozónőket, szülésznőket illetve a védőnők munkáját ezáltal segítsük ingyenesen, ahol  beszélgetések keretében kerül terítékre egy-egy téma a várandóssággal, szüléssel, szoptatással kapcsolatosan.


Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás