Caboo babahordozó

Babahordozó
Babahordozó

    A Caboo (a szó jelentése: közel lenni, odabújni valakihez) a korábbi Close babahordozó új elnevezése. A Close hordozók immáron nagy múltra tekintenek vissza, számos nemzetközi díjat nyertek el a babatermékek között, ennek új generációjaként, továbbfejlesztett változataként jelent meg 2011. év végén a Caboo babahordozó.  
A Caboo babahordozót egyaránt könnyű használni egy újszülött babával (akár koraszülött babánál is), valamint egy kisgyermekkel; bárhol, bármikor, bárhogy is teszed azt. Súlyméret: 2,3 kg-14,5 kg között.
Nagyszerű segítséget nyújt a lakásban a hétköznapok során, miközben biztonságban tudod gyermeked, akár a kinti sétákhoz a friss levegőn, megosztva gyermekeddel mindennapi élményeidet, segítve a kötődést; így tökéletes választás a hordozáshoz!
A Caboo 100 % ellenőrzött biopamutból készül, festéséhez csak Öko-tex standard festéket alkalmaznak, mely nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.
A Caboo babahordozó kendő használata mindenki számára egyszerű és gyors, egyedül könnyedén felvehető és minden testalkathoz könnyen alakítható, a szövet karikákon keresztül történő egyszerű áthúzásával.
   
     A kisbabádat a megfelelő magasságban, a szívedhez közel tarthatod, mely mindkettőtök számára a természetes megnyugvás és a biztonság érzetét nyújtja. A Caboo tökéletesen megámasztja a baba fejét az egész gerincoszlopot, és a megfelelően alátámasztott csípő és térdek mellett biztosítja a csípőcsontok helyes fejlődését az un. természetes békalábtartásban.
A Caboo a hordozó személy számára is a lehető legkényelmesebb viselet a puha és széles pántoknak köszönhetően, melyek egyenletesen osztják el a kisbabád súlyát a vállakon. Mindemellett a keresztpántok kitűnően megtámasztják a hátat, miközben csökkentik a vállakra eső feszültséget.
Miért biopamutból készülnek az új Caboo babahordozó kendők?
Habár a pamut természetesnek és tisztának tűnik, az alkalmazott mezőgazdasági technikáknak köszönhetően egyre inkább rovarirtóknak, trágyázásnak és génmódosításnak van kitéve. Ezek pedig mind az egészségünkre, mind a környezetünkre károsan hatnak.
Mit is jelent a biopamut termés? Az említett vegyszerek alkalmazásának mellőzésével olyan területen termesztik, ahol a gazdák nagy hangsúlyt fektetnek a talaj dúsítására és egyéb kevésbé káros technikákra.
A biopamutból készült termék ugyanolyan puha, tartós és szép, mint más pamutból készült viselet, de szervezetünk így kevésbé van kitéve a vegyszereknek. Különösen fontos ez az újszülöttek szempontjából, hisz nekik vékonyabb és érzékenyebb bőrük van, mint nekünk, felnőtteknek.
  
 

24.900Ft
24.900Ft

Ajánlott termékek

 
sterilizáló
Chicco
80 pont
 
Chicco  fertőtlenítő folyadék (1l)

1.410Ft

 
babatányér, babaétkészlet, alátét
Nuby
80 pont
 
Etetőtál villával, kanállal

1.690Ft

 
takaró
Király G.
200 pont
 
Welszoft bélelt takaró

3.650Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Bright Starts
100 pont
 
Rágóka
Rágóka

2.290Ft

 
cumi pótlásnak
Nuk
40 pont
 
Cumibetét

530Ft

 
fürdetési kiegészítők, babahigiénia
Arianna
100 pont
 
Orrszívó porszívó

1.600Ft

 
biztonsági eszközök
Angelcare
1000 pont
 
Bébiőr

19.500Ft

 
babakocsi kellékei
Tanita
80 pont
 
 Esővédő babakocsira

1.450Ft

 
babacsörgő, babarágóka
Bright Starts
40 pont
 
Autós rágóka

2.590Ft

 
takaró
Király G.
200 pont
 
Kocsitakaró

3.650Ft

 
gyerekülés 9-36 kg
Lorelli
600 pont
 

15.990Ft

 
szoptatási higénia
Lansinoh
100 pont
 
mellpárna

4.990FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás