Caboo babahordozó

Babahordozó
Babahordozó

    A Caboo (a szó jelentése: közel lenni, odabújni valakihez) a korábbi Close babahordozó új elnevezése. A Close hordozók immáron nagy múltra tekintenek vissza, számos nemzetközi díjat nyertek el a babatermékek között, ennek új generációjaként, továbbfejlesztett változataként jelent meg 2011. év végén a Caboo babahordozó.  
A Caboo babahordozót egyaránt könnyű használni egy újszülött babával (akár koraszülött babánál is), valamint egy kisgyermekkel; bárhol, bármikor, bárhogy is teszed azt. Súlyméret: 2,3 kg-14,5 kg között.
Nagyszerű segítséget nyújt a lakásban a hétköznapok során, miközben biztonságban tudod gyermeked, akár a kinti sétákhoz a friss levegőn, megosztva gyermekeddel mindennapi élményeidet, segítve a kötődést; így tökéletes választás a hordozáshoz!
A Caboo 100 % ellenőrzött biopamutból készül, festéséhez csak Öko-tex standard festéket alkalmaznak, mely nem tartalmaz egészségre káros anyagokat.
A Caboo babahordozó kendő használata mindenki számára egyszerű és gyors, egyedül könnyedén felvehető és minden testalkathoz könnyen alakítható, a szövet karikákon keresztül történő egyszerű áthúzásával.
   
     A kisbabádat a megfelelő magasságban, a szívedhez közel tarthatod, mely mindkettőtök számára a természetes megnyugvás és a biztonság érzetét nyújtja. A Caboo tökéletesen megámasztja a baba fejét az egész gerincoszlopot, és a megfelelően alátámasztott csípő és térdek mellett biztosítja a csípőcsontok helyes fejlődését az un. természetes békalábtartásban.
A Caboo a hordozó személy számára is a lehető legkényelmesebb viselet a puha és széles pántoknak köszönhetően, melyek egyenletesen osztják el a kisbabád súlyát a vállakon. Mindemellett a keresztpántok kitűnően megtámasztják a hátat, miközben csökkentik a vállakra eső feszültséget.
Miért biopamutból készülnek az új Caboo babahordozó kendők?
Habár a pamut természetesnek és tisztának tűnik, az alkalmazott mezőgazdasági technikáknak köszönhetően egyre inkább rovarirtóknak, trágyázásnak és génmódosításnak van kitéve. Ezek pedig mind az egészségünkre, mind a környezetünkre károsan hatnak.
Mit is jelent a biopamut termés? Az említett vegyszerek alkalmazásának mellőzésével olyan területen termesztik, ahol a gazdák nagy hangsúlyt fektetnek a talaj dúsítására és egyéb kevésbé káros technikákra.
A biopamutból készült termék ugyanolyan puha, tartós és szép, mint más pamutból készült viselet, de szervezetünk így kevésbé van kitéve a vegyszereknek. Különösen fontos ez az újszülöttek szempontjából, hisz nekik vékonyabb és érzékenyebb bőrük van, mint nekünk, felnőtteknek.
  
 

24.900Ft
24.900Ft

Ajánlott termékek

 
fürdetés
Canpol
0 pont
 
Vízhőmérő

530Ft

 
járóka, utazójáróka
Baby Design
700 pont
 
Baby Design Play Blue utazójáróka

19.990Ft

 
etetőszék
Chippolino
300 pont
 
Chipolino Maggy fix etetőszék - Hot pink 2018
Chipolino Maggy fix etetőszék - Lemon 2018
Chipolino Maggy fix etetőszék - Smoked Pearl 2018

14.990Ft

 
kismama fehérnemű
Dorina
200 pont
 
Szoptatós melltartó

4.650Ft

 
fürdetési kiegészítők, babahigiénia
MAM
40 pont
 
Fogkefe

800Ft

 
mellszívó
MAM
600 pont
 
Mellszívó

15.990Ft

 
fajátékok
Fakopáncs
100 pont
 
Fa formalap

2.140Ft

 
kismama fehérnemű
Dorina
200 pont
 
Szoptatós melltartó

4.650Ft

 
gyerekülés 15-36kg
Espiro
1600 pont
 
Espiro Omega FX  Onyx
Espiro Omega FX  Stardust
Espiro Omega FX 15-36 kg isofix Caribbean
Espiro Omega FX 15-36 kg isofix Heart

38.990Ft

 
pelenkázó lap
Baby Bruin
200 pont
 
Ékes puha pellap 50×70

3.480Ft

 
etetés cumisüvegből
Avent
80 pont
 
AVENT  cumisüveg 125ml

1.840Ft

 
babaevőeszköz
MAM
40 pont
 
Evőeszközkészlet

1.660FtWebdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás