Saját adatok

Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Felhasználási feltételek

Az alábbi tájékoztatót kérjük, figyelmesen olvassa el! Csak akkor tud regisztrálni a Babaház webáruház oldalakon, ha elfogadja az üzleti szabályzatban és az adatvédelmi nyilatkozatban leírt feltételeket. Vásárlást csak regisztráció után kezdeményezhet.

 1. Általános tudnivalók és feltételek:

  1/1.  A Babaház webáruházban történő vásárlás elektronikus úton történik, az Interneten keresztül a www.babahazwebaruhaz.hu weblapon. Mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglaltakat. A vásárlást megelőzően egy regisztrációs adatlapot kell kitöltenie. A közölt adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük, melyeket  az adatvédelmi nyilatkozatban részletezünk. A honlap kialakítása és elrendezése a  Babaház webáruház üzemeltetőjének kizárólagos szellemi tulajdonát képzi.

  1/2.  Hibásan vagy hiányosan kitöltött adatlapot érvénytelennek tekintünk és az ebből adódó téves teljesítésért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget!

  1/3.  A termékeket kategóriánként csoportosítottuk, de márkanév szerint is megtalálhatóak a keresett termékek. Jellemzőiket a termékleírásokból tudhatja meg részletesen. 

  1/4.  A böngészés során kiválasztott termékeket kosárban gyűjtheti, melyet a „megrendelés” menüpontra kattintva érvényesítheti vásárlói szándékát.

1/5.  A megrendelés beküldése magyar nyelvű írásbeli szerződésnek minősül, melyről Önnek azonnal egy e-mailt küldünk, de saját részünkre is archiváljuk, megrendeléséről az e-mailben küldött linken tájékozódhat.

1/6.  A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, melyek Forintban értendőek és kizárólag a Magyar Köztársaság területén érvényesek. Az árak tartalmazzák az ÁFÁ - t. Az Internetes áruházban szereplő termékeink árai eltérhetnek az üzletben található termékek árától.

1/7.  Akciós termék esetében az akció a készlet erejéig tart. (Amennyiben az akciós termék elfogyott, értesítést küldünk  a megadott e-mail címre.)

1/8. A Vásárló elfogadja, hogy a megrendelt terméket illetően fizetési kötelezettsége van.

1/9. A Szolgáltató és a Vásárló között létrejövő szerződés írásban megkötöttnek minősül, melnyek nyelve magyar. Külön nem kerül iktatásra, és nem visszakereshető. Az Általános Szerződési feltételek azonban bármikor újra elérhetők oldalunkon.

 1. Rendelés és szállítás:

  2/1.  Internetes áruházunkban csak a regisztrált vásárlóinkat tudjuk kiszolgálni. A rendeléssel kapcsolatos rovatokat kérjük, pontosan töltse ki, mivel csak így tudjuk garantálni a megrendelt termékek pontos kiszállítását. Az adatok helytelen megadása, esetleges hiánya miatt bekövetkezett károkért felelősséget nem vállalunk.

  2/2.  A beérkezett rendelésről küldünk egy visszaigazolást e-mailben. Amennyiben ez hibás adatokat tartalmaz, úgy a Vásárlónak 24 órán belül jeleznie kell, hogy a kiszállítást megelőzően javítani tudjuk.

  2/3.  Ha a választott termék raktáron van és ezt a visszaigazolásunkban is feltüntetjük, akkor azonnal szállítható, vagy üzletünkben átvehető. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, és vásárlásakor az utánvétes, vagy az előre utalást jelölte be és futárszolgálat szállít akkor értesítést küldünk a termék várható szállítási időpontjáról,vagy hogy mikor vehető át személyesen üzletünkben.

  2/4.  A kiszállítás minden esetben a megrendeléstól számított 4.nap után kezdödik és akár 7. munkanapig is tarthat. Ha ez nem teljesithető akkor irásban email-ban egyeztetjük a szállítást a megrendelővel. Amennyiben a jelzett időpont mégsem megfelelő, úgy kérjük jelezze ezt a kiszállítást megelőző 24 órán belül. Ennek elmulasztásából eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

  2/5.  A áru átvételekor a Vásárló köteles ellenőrizni a kapott csomag  mennyiségét és minőségét is  Ha mindent rendben talált, aláírásával is elismerni .Amennyiben a csomagoláson sérülések fedezhetők fel köteles felbontani és az esetleges károkról a kézbesítővel közösen jegyzőkönyvet felvenni, illetve a kárt a fuvarozó vállalatnak bejelenteni. Ezt követően kizárólag gyártásból származó hibákra vonatkozó reklamációkat áll módunkban elfogadni.

  2/7.  Ha a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy,  majd még egyszer kísérletet tesz az újabb kézbesítésre. Amennyiben a megadott időpont nem felel meg a Vevőnek, akkor köteles ezt jelezni vevőszolgálatunknak és egy új időpontban megegyezni. Ha ez a kísérlet is sikertelen, újabb szállításra csak a Vásárló által kért új időpontban, és a megismételt szállítás díjának újbóli megfizetése mellett kerülhet sor.

  2/8.  Az esetleges szállítási késedelem, vagy annak teljes meghiúsulása esetén a Babaházwebáruházzal szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

  2/9.  A megrendelt és átvett áru vételárának kiegyenlítése, személyesen üzletünkben, utánvéttel, vagy előre utalással, bankszámláról, bankszámlára történhet. Az utánvét összegét a futárnak az áru átvételekor kézpénzben kell forintban kiegyenlíteni.

 1. A vásárlástól való elállás

3/1.  A kiválasztott terméket bátran tegye a kosarába, mivel bármikor lemondhatja a megrendelését, de legkésőbb a szállítást megelőző 48 órán belül. Ezt telefonon és e-mailen is megteheti.

3/2.  Ha a termék mégsem felel meg, 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldheti  /Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól/ A vásárló köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni részünkre. A vételárat és a szállítási költséget haladéktalanul visszafizetjük, de legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk.

3/3.  Kizárólag üzemképes, karc és sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén vayunk kötelesek a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. A termék és a csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vásárlót terhelik.

3/4. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából, illetve a beszerelésből adódó értékcsökkenésből eredő kárának megtérítését.

3/5.  A Vásárló nem élhet elállási jogával a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (Pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) esetén, ha a küldeményt csomagolását felbontotta. A megküldött áru cseréjére jogosult a Vásárló, amennyiben ezen termékek felbontása után derül ki, hogy bizonyíthatóan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett.

3/6.  A vásárlástól való elállás feltételei:

 • A vásárló köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni részünkre
 • A Babaházwebáruház utánvéttel érkező csomagokat nem vesz át.
 1. Garancia, szavatosság:

4/1.  Jótállás: A kereskedő, gyártó garantálja, hogy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalanul fog működni, és ez alól a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítani tudja, hogy a vevő rendeltetésellenesen használta a terméket. A jótállás csak bizonyos, jogszabályban meghatározott áruk és szolgáltatások körére vonatkozik.

4/2.  Szavatosság: Az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatosság keretében nem a kereskedőnek, hanem a vevőnek kell bizonyítania, hogy ő vétlen a meghibásodásban, de az átadáskor, a szerződés teljesítésekor még nem lehetett észlelni azt. Akkor válik jelentőssé a szavatosság, ha a jótállási idő már letelt, hiszen a rejtett hiba későbbi jelentkezésekor a szavatosság még él.

4/3. A vállalkozás köteles a javítást vagy cserét 15 napon belül elvégezni vagy mással elvégeztetni. Amennyiben ez nem történik meg, a Vásárló visszakövetelheti a teljes vételárat.

4/4.  Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól eltérő, jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. A szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A vevő hibás teljesítés esetén haladéktalanul jelezze a hibát, a hiba felismerése után közölje szavatossági igényét.

454.  Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvben foglaltak az irányadóak.

4/6.  Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben javítja, illetve cseréli ki, ha annak hibája bizonyított. A weben vásárolt termékek esetén a garancia a számla eredeti példányával, és a jótállási jeggyel érvényesíthető a Babaházwebáruházban. Az ilyen esetekben a hibás termék, vagy annak alkatrészének visszajuttatásához szükséges postaköltséget átvállaljuk.Ha a jótállási jegyen található szakszerviz információ, hívja az ott szereplő telefonszámot.

4/6.  Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.

4/7.  Az eladó az általa eladott 10.000,-Ft-nál nagyobb értékű termékekre általánosan 12 hónap garanciát vállal az átvételtől számítva. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.

4/8.  Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben ha a Vásárló számlával és érvényes jótállási jeggyel tudja igazolni, hogy a hibás terméket a webáruházunkaban vásárolta. Ha a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására az eredeti számláját kell bemutatni.

 

 1. Felelősség korlátozása

5/1. A Babaházwebáruházban található  termékek  leírásait, színeit és árait igyekszünk pontosan megadni, de ennek ellenére, bármikor előfordulhatnak eltérések a képernyő beállítások különbségeiből, illetve elírásokból kifolyólag. (pl.: képernyőn látható színek, szöveghibák). Ezekért a Babaház felelősséget nem vállal.

5/2. A Babaházwebáruházban való vásárlás feltételezi, hogy a Vásárló ismeri az Internet által nyújtott lehetőségeket és korlátokat.

5/3.  Mivel az internetes oldalra való csatlakozás a vásárló felelőssége, így az ebből fakadó közvetlen v. közvetett technikai meghibásodásokért az oldal üzemeltetője semmilyen formában nem vállal felelősséget:

 • A Interneten küldött bármilyen adat.
 • Működési hiba a hálózaton ami akadályozza a babaház on-line áruház normális működését és a vásárlást.
 • A kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása.
 • Bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése.
 • Bármilyen szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármely programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következménye.

5/4.  A Vásárló felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól.

5/5.  Az oldalon található termékbemutató leírások semmilyen termék esetében nem minősülnek orvosi tanácsnak.

5/6.  A Babaházwebáruház fenntartja a hibák, elírások, v. elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát, még a rendelés elküldése után is .Továbbá jogosult az oldalán keresztül megrendelt termékek számának korlátozására, illetve a megrendelés visszautasítására, törlésére 2 munkanapon belül még akkor is, ha a termék megrendelése visszaigazolásra került.

5/7.  Ha a Felhasználó nem a megadott határidőn belül vagy módon mondja le a megrendelést, akkor minden a rendeléssel kapcsolatos költséget köteles megtéríteni.

5/8.  A Babaházwebáruház mindaddig fenntartja a termékek és javak tulajdonjogát míg annak vételára kiegyenlítésre nem kerül. A vételár  kiegyenlítése után a tulajdonjog átszáll a vevőre.

5/9.  Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Babaház webáruháznak jogában áll érvényteleníteni a vásárló regisztrációját és vásárlását is. Ebben az esetben semmilyen kártérítés nem illeti meg a vevőt és jogorvoslattal sem élhet.

5/10.  A BABAHÁZ webáruház fenntartja magának az alábbi jogokat:

 • A weboldalt előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja.
 • A webáruház működését időlegesen vagy tartósan szüneteltesse, megszüntesse.
 • A vásárlás feltételeit és szabályait módosithassa. Természetesen a leadott rendelésekre ezen változtatások nem érvényesek, azokra a rendelés időpontjában hatályos szabályok vontkoznak.
 1. Tárhely szolgáltató:
Bergauer Kft.
9700 Szombathely, Széll Kálmán u.14.
Balázs Attila +36209464693 info@h-st.hu
 

Az a felhasználó, aki nem ért egyet a jelen üzleti szabályzattal, kérem ne kezdje meg a vásárlást, vagy törölje a kiválasztott termékeit a kosárból, és fejezze be a vásárlást. 

 

CAPTCHA
A lapon spam szűrés működik.
Írd be a helyes választ kisbetűkkel, a magyar helyesírás szabályait betartva.


Webdesign honlap készítés webprogramozás keresőoptimalizálás