AVENT ISIS mellszívó

AVENT ISIS mellszívó

AVENT ISIS mellszívóAz AVENT ISIS mellszívó áttörést jelent a mellszívók tervezésében. Az egyedülálló szilikon membrán 100%-ig megbízható szívóerőt biztosít, míg a puha szirom formájú masszázspárna a baba szopását utánozza, ezért a tej gyorsan ürül a mellből. Az anyatej fejése csendesen, kényelmesen és finoman zajlik. A pumpát könnyű összeállitani, mindenhová magaddal viheted. Ennek segítségével bárhol lefejheted az anyatejet, így fenntartva annak termelődését.
Az AVENT ISIS mellszívó segít Neked abban, hogy minél hosszabb ideig tudjál szoptatni. Lefejheted és tárolhatod az anyatejet, így ha néhány órára távol is vagy, a baba élvezheti az anyatej minden előnyét.
Az AVENT szélgörcsöt megelőző etető cumiját speciálisan úgy alakították ki, hogy használata közben a szopást utánozza, emiatt kisbabád minden gond nélkül tud váltani a szoptatás és,,a cumisüvegből történő táplálás” között. Ez lehetővé teszi számodra hogy anyatejjel tápláld gyermekedet még akkor is, ha vissza kell menned dolgozni.

Különösen ajánlott az ISIS mellszívó használata a következő esetekben:

Amikor gyermekedet a kórházban lefejt anyatejjel tudják csak táplálni.
A tejbelövellés időszakában (amikor melleid nagyon feszülnek és megduzzadnak), egy kevés tejet lefejhetsz szoptatás előtt vagy két szoptatás között, hogy megszüntetsd a fájdalmat és a baba könnyebben tudjon szopni.
Berepedezett vagy sebes mellbimbó esetén kevésbé fájdalmas, ha lefejed a tejet.( Szakemberek a szoptatás folytatását javasolják ilyenkor is, mert a baba nyála a legjobb gyógyírt )
Amikor nem tudsz gyermekeddel együtt lenni, de szeretnéd folytatni a szoptatást addig, amíg ez ismét lehetséges lesz. Ebben sz esetben naponta 6-8 alkalommal és egyszer az éjszaka folyamán le kell fejned a tejet, hogy fenntartsd az anyatej termelődését.
Szoptatások után, amennyiben kisbabád nem ürítette ki mindkét melledet vagy azt, amelyből utoljára szopott.

A készülék bérlésének feltételei:

Nagy értéke miatt 10.000 Ft letét fizetése, melyet a készülék bérlésének lejártakor és annak kifogástalan műszaki állapotban való visszaszolgáltatása esetén visszaadunk.
2000 Ft bérleti díj / hónap
Bérlése csak személyes átvétel esetén lehetséges.
Előjegyzést felveszünka