Celldömölk bölcsődéjének kiegészítő szolgáltatásairól

Celldömölk bölcsődéjének kiegészítő szolgáltatásairólCelldömölkön a Népjóléti Szolgálat bölcsődéje látja el a legkisebb gyermekek napközbeni gondozását. A bölcsőde munkájában szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek vesznek részt. A gondozás célja, hogy egészséges, aktív, kreatív, érzelmekben gazdag, a világ dolgaira nyitott kis embereket neveljenek. Ehhez mind a tárgyi, mind a személyi feltételek biztosítottak.

A helyi bölcsőde az oda járó gyermekek gondozásán kívül bölcsődés korú, de a bölcsődébe nem járó kisgyermekek alkalmi felügyeletét is vállalja, és egyéb szolgáltatásokat kínál, ami most, hogy közeleg a nyár, talán még aktuálisabbá válik.

Ha a szülő-például halaszthatatlan dolga miatt- egy napra szeretné beadni a bölcsődébe gyermekét, nem kell mást tennie, mint szándékát jelezni az intézmény felé, lelegyeztetni a szükséges dolgokat és a beadást megelőző nap orvosi igazolást kérni arról, hogy gyermeke közösségbe mehet. A szolgáltatás díja egész napra négyszeri étkezéssel 3000 forintba kerül. Ha a szülő csak fél napra kéri a szolgáltatást, akkor annak díja két étkezéssel 1500 forint.
A bölcsődés korú gyermekek részére az életkoruknak megfelelő mennyiségű, egészséges, vitamindús ételeket rendelhet a szülő, amelyet éthordóban vihet haza. A vendégétkezés díja, mely ebédet tartalmaz, 520 forint.
A bölcsőde sószobával rendelkezik. A sószobát, melynek használata erősíti az immunrendszer, csökkenti az allergiás tüneteket, tisztítja a légutakat, 1000 forint / 10 alkalmas áron vehetik igénybe. Tehát alkalmanként 100 forintba kerül a sóterápia.

A bölcsőde Celldömölkön, a Vasvári P. u. 17. szám alatt helyezkedik el. Hétfőtől péntekig, reggel 6 órától este fél 6-ig tart nyitva. Vezetője Benkőné Remport Lilla, akit a 95/ 420-190-es számon érhetnek el.

(A kép csak illusztrációként szolgál, nem a helyi bölcsődében készült)