Kapcsolat

9500 Celldömölk, Széchenyi u. 10.

Telefon: Nyitvatartási időben:       +36 70 458-31-95
E-mail:  info@babahazwebaruhaz.hu                     Facebook: Babaház Baba Webáruház

Hétfő:                  Szünnap                                                            Kedd-Péntek:  8:00-12;00    13;00-17:00
Szombat:          9:00-12:00
Vasárnap:             Zárva

Kedves Látogató,
köszöntjük webáruházunkban!

Hogy virtuális kapcsolatunkat kicsit személyesebbé tegyünk, bemutatkozunk Önöknek. Némethné Bodnár Zsuzsa vagyok, a celldömölki BABAHÁZ tulajdonosa.

Bababoltunk megnyitásakor, Férjemmel Németh Attilával 1992-ben kezdtünk el kereskedelemmel foglalkozni. Több mint három évtized áll mögöttünk, ami nem csak az üzletünk háromszorosára növekedését és az árukészletünk jelentős bővülését eredményezte, hanem ez idő alatt jelentős szakmai tapasztalatra is szert tettünk.

Már a legelején, Hanna lányunk születésekor ráébredtünk arra, hogy bababoltunkat nem elég árukészlettel, tapasztalattal, pénzzel megtölteni, hanem kedvességgel és szeretettel személyessé is tehetjük. Az ekkor megszületett jelmondatunk- MINDENÜNK A GYERMEKÜNK- azóta is áthatja gondolkodásunkat és mindennapi tevékenységünket.

Nem csak termékeinkkel, hanem korrekt, szakszerű hozzáállásunkkal is a szülők és a babák érdekeit szolgáljuk. Kiváló tapasztalattal rendelkező kolléganőnk, Csilla által a vásárlóink segítségére vagyunk abban is, hogy igényeiknek és pénztárcájuk nyújtotta lehetőségüknek megfelelően mindent megtaláljanak nálunk, amire csak szükségük lehet.

Szolgáltatásainkat bővítve nyitottuk meg WEBÁRUHÁZUNKAT. Úgy gondoljuk, hogy a vásárlóink érdekeit szolgálva a BABAWEBÁRUHÁZ csapata ugyanúgy megtalálja majd helyét az Internet világában is, akárcsak BABABOLTUNK Celldömölkön a Széchenyi utcában immár 1992 óta.

 
Iratkozz fel hírlevelünkre az aktuális újdonságokért, kedvezményekért!