LACTINA ELECTRIC PLUS mellszívó készülék

LACTINA ELECTRIC PLUS mellszívó készülék

LACTINA ELECTRIC PLUS mellszívó készülékA Lactina Electric Plus jelenleg a világon legelterjedtebben használt kórházi fokozatú mellszívó készülék. Ajánljuk koraszülöttek anyatejjel való ellátására, szoptatási problémáknál, nagy mennyiségű anyatej tartós fejésére, mellgyulladás megelőzésére és kiegészítő terápiájára.

A készülék tulajdonképpen egy motoros meghajtó egység, amely a megfelelő szívókészlettel együtt alkot teljes mellszívót. Szívókészletnek a Lactina Electric Plus-ra szerelhető vákuumképző és tejgyűjtő rendszert nevezzük. A dugattyú mozgását a meghajtó egység végzi. A Lactasetnek nevezett szívókészlet egyfejes vagy kétfejes kialakítású lehet, ami külön vásárolható meg. Higiéniai okokból ez nem adható bérbe.

A Medela mellszívók különlegessége, hogy a Base bővíthető kézi mellszívó, a Mini Electric és a Harmony kézi mellszívó is kiegészíthető szívókészletté a megfelelő szettekkel. Ha már vettél egy otthoni felhasználású Medela mellszívót, annak elemeit is felhasználhatod Lactaset kialakítására.

Előnyei:

A meghajtó egység és a tejjel érintkező személyi használatú szívókészlet szétválasztása. Csak a meghajtó egység bérelhető, ami nem érintkezik anyatejjel. A szívókészletet meg kell vásárolni. Fertőzésveszély nincs.
A csöndes készülék 50 ciklus/perc ritmussal dolgozik.
Karbantartási igénye minimális.
Szívókészletéhez illeszthető lágy Comfort szívófej, valamint különböző bimbócsatorna átmérőjű PersonalFit tölcsérek is.
Kórházi felhasználásra kaphatók előzetesen sterilizált egynapos használatra szívófejek és palackok.
A Lactina kétfejes szívókészlet használata lehetővé teszi az egyszerre két mellből való fejést is.

A készülék bérlésének feltételei:

Nagy értéke miatt 10.000 Ft letét fizetése, melyet a készülék bérlésének lejártakor és annak kifogástalan műszaki állapotban való visszaszolgáltatása esetén visszaadunk.
360Ft bérleti díj / nap
Bérlése csak személyes átvétel esetén lehetséges.