Mittli Éva pszichológus bemutatkozása

Mittli Éva pszichológus bemutatkozása

Kedves Olvasó!

Mittli Éva vagyok, pszichológus. Már serdülő korom óta erre a pályára, hivatásra készültem. Szombathelyen a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, ahonnan a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakára felvételiztem. Az alap- és mesterképzést is itt végeztem. Az utolsó két évben tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányra jártam. Az egyetem elvégzése után visszaköltöztem Szombathelyre. 2012 szeptemberétől Celldömölkön dolgozom óvoda- és iskolapszichológusként a Celldömölki Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaként. Az alábbi intézményekben vagyok megtalálható: Koptik úti óvoda, Vörösmarty óvoda, alsósági óvoda és iskola, bobai óvoda és iskola.

Már az egyetemi évek alatt elkezdtem módszerspecifikus és egyéb képzéseken részt venni. Tanultam autogén tréninget, család- és párterápiát, rajzelemzést. Emellett önismeretet is szereztem. Fontosnak tartom, hogy ismereteimet folyamatosan bővítsem, tudásom minél sokrétűbb legyen, ezért állandóan továbbképzem magam.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a szülők, gyerekek, pedagógusok vagy bárki más, akivel találkozom, fel tudja tenni a kérdéseit. Egy rövid válasz is elég lehet ahhoz, hogy megerősítse a szülőt nevelésének helyességében, vagy további gondolkodásra ösztönözzön. Ezért is jött létre a fórum, ahol feltehetik azokat a kérdéseiket, amelyekre egy pszichológus válaszát szeretnék hallani. Gondolataikat, dilemmáikat is nyugodtan osszák meg velem és a többi szülővel, mivel talán mások is küzdenek az Önökéhez hasonló problémákkal, így tőlük is kaphatnak értékes ötleteket, tanácsokat.

Remélem, hasznosnak találják majd a fórumot, és bízom benne, hogy az általam írt cikkek is elgondolkodtatóak és praktikusak lesznek.