Összefogtunk, most összefoglalunk

Összefogtunk, most összefoglalunk

Összefogtunk, most összefoglalunkA Babaház Webáruház az elmúlt pár hónapban „játékos” közvélemény-kutatásra szánta el magát, hogy választ kapjunk bizonyos kérdéseinkre. Így, mint; a forgalmazott termékkel kapcsolatban kihez fordultok szívesen segítségért, mennyire megbízhatóak a Webáruház és a Bababolt által nyújtott szolgáltatások, tanácsok, vagy a babakelengye csomagban található termékek márkája hogyan befolyásolja a választásotokat vásárláskor.

Persze ezt mind nem bíztuk a véletlenre! Minden kedves anyuka, kismama, aki vállalta, hogy megosztja velünk véleményét, tapasztalatait, automatikusan platina törzsvásárlói kártyához jutott, és nem kellett elköltenie 200.000 Ft-ot, hogy számos kedvezmény részesévé váljon. Mindezt kilenc rövid kérdésért cserébe.

A válaszokat mi arra használjuk fel, hogy a jövőben még inkább megkönnyíthessük az apróságok felnevelésével járó sok-sok hűhót, tapasztalatot gyűjtsünk, kölcsönösen segítve ezzel egymást, hiszen Értetek dolgozunk!

Válaszaitokból kiderül, hogy szívesen fordultok a bababoltok eladóihoz tanácsért termékválasztás során, hiszen ők tudják leginkább közvetíteni a többi édesanya visszajelzését a termékek minőségével és kihasználhatóságával kapcsolatban, illetve azt is megtudtuk, hogy a védőnők szerepe és véleménye kiemelt jelentőségű számotokra, főleg míg a gyerkőcök még kicsik.

Összefogtunk, most összefoglalunkArról is érdeklődtünk, mennyire számít a termékek márkája a babakelengye csomagon belül. Bár megoszlanak a vélemények, de általában azt a választ kaptuk, hogy nem mérvadó, a termék márkája csak bizonyos daraboknál fontos, mint pl. bébiőr, légzésfigyelő, míg egy rugdalózónál, pelenkánál nem annyira. Említésre méltó még a márka a bőrápolási árucikkekkel kapcsolatban, vagy fürdetőknél az esetleges irritációk kialakulása miatt. Véleményetek szerint kisebb az esély a mellékhatásra egy márkásabb, gondosan bevizsgált termék esetében.

Kíváncsiskodtunk a jótállások, garanciák jelentősége felől is. Egyértelműen látszik, hogy mennyi figyelmet fordíttatok erre. A babatermékek ugyanis általában nem egy gyermeket szolgálnak ki, hanem kistestvéreket, rokongyermekeket is.

A legmegragadóbb viszont számunkra az, hogy arra a kérdésre, hogy kinek a véleményére adtok leginkább a termékválasztás során, nem az internetes ismertetőket, nem a termékleírásokat hangsúlyoztátok, hanem az édesanyák véleményét. Azt, hogy az ő tapasztalataik alapján kívánjátok felnevelni saját gyermekeiteket is, a tőlük kapott és tanult szeretettel egyengetni az útjukat, bizonyítja a család fontosságát! Véleményeteket továbbra is osszátok meg velünk és családotokkal, hogy részesei lehessünk együtt a gyermeknevelés olykor nehéz, de egyúttal csodálatos, örömteli perceinek.

Steiner Luca
marketing menaegger