Babaházwebáruház blogkép

Siker és szegénység

Soltis Lajos Színház reménysége

Mi celldömölkiek joggal lehetünk büszkék arra, hogy a Soltis Lajos Színház városunkban működik. Számtalan sikert mondhatnak magukénak, hazánkban ép úgy mint külföldön is, és amatőr színházként minden elérhető elismerést és díjat megnyertek, amit csak lehetett. Színvonalas műsoraiknak nagy sikere van, csak a 2010-es évben 170 előadást tartottak, több mint 23 ezer néző előtt.
Mind ennek ellenére komoly anyagi gondokkal küzdenek, sok felkérésnek nem tudnak eleget tenni, mivel a magas útiköltség kifizetése problémát jelent számukra.
Az előadásaikkal szeretnék azt az értéket felmutatni ami miatt érdemes őket támogatni. Így a közönség segítségét kérik, hogy tovább működhessenek, gyermeknek és felnőtteknek továbbra is magas színvonalú műsort nyújthassanak.

„Vörös” támogatói csomag 5000ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 2000ft
tartalmaz: vörös támogatói kártyát, tiszteletjegyet egy választott előadásra

„Ezüst” támogatói csomag 10 000ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 5000ft
tartalmaz: ezüst támogatói kártyát, tiszteletjegyet kettő választott előadásra, kávé a pultból előadások előtt és kulissza- bejárás.

„ Arany” támogatói csomag 20 000ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 10 000ft
tartalmaz: arany támogatói kártyát, tiszteletjegyet három előadásra, kávé a pultból előadások előtt, 2 éves ingyenes pártoló tagság, kulissza- bejárás, próbalátogatási lehetőség egy alkalommal.

„Világhős” támogatói csomag 50 000ft
tartalmaz: két támogatói kártyát, emblémás pólót, 1 évre két főre szóló tiszteletjegyet minden előadásra, kávé a pultból, örökös helyfoglalás, ingyenes egyesületi pártoló tagság, kulissza -bejárás, próbalátogatási lehetőség három alkalommal, meghívó minden premierre és az azt követő bulira.

Ha nem szeretnének élni a támogatói csomag jelentette előnyökkel, támogatásaikat eljuttathatják átutalással a 11747037-20012632-00000000 bankszámlaszámunkra, vagy postai csekken, mely átvehető a Kemenesaljai Művelődési Központban.