Kinderkraft futóbicikli 2Way Next 2022 rose pink

15 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 68830785 Kategória:

Leírás

Kinderkraft 2WAY NEXT Futóbicikli

A 2WAY NEXT-tel minden séta felejthetetlen marad. Ez a futóbicikli sok örömet szerez majd gyermekednek, s ugyanakkor lehetõvé teszi egyensúlyérzékének természetes fejlõdését. A 2WAY NEXT támogatja a motorikus funkciók és a térérzék fejlesztését. Az alacsony váz megkönnyíti a kisebb gyerekek számára a felszállást, míg az állítható nyereg és kormány lehetõvé teszi, hogy a kerékpárt nagyobb gyerekekhez igazítsuk.

A 2WAY NEXT futóbicikli nagy, habszivacs kerekekkel rendelkezik, amelyeket nem kell felfújni. A kormánykeréken fordulatzár található – ez megkönnyíti a kerékpár irányításának megtanulását, és ezáltal a biciklizés alapjainak elsajátítását. A könnyû, ergonomikus kialakítás megkönnyíti a szülõk számára a szállítást. Sportos megjelenése azonnal magára hívja a figyelmet – könnyebben ösztönözheted gyermeked aktív sétára, aminek köszönhetõen a sportolás szokássá válik számára.

Az ülés állítása
A gyerekek nõnek mint a fû – ez az oka annak, hogy a 2WAY NEXT futóbicikli ülése 32-39 cm között állítható. Mivel nagy teherbíró képességgel rendelkezik, nem csak háromévesek, de óvodások is használhatják!

Könnyû összeszerelés
A gyerekek gyakran türelmetlenek – különösen, ha ajándékra várnak. A 2WAY NEXT futóbiciklit pillanatok alatt összerakhatod. Ennek köszönhetõen a gyermek szinte azonnal indulhat is.

Biztonságos szerkezet
A futóbicikli megalkotásakor minden részletre odafigyeltek. Minden csavar mûanyag kupakkal van védve. A szerkezetében nem találni éles, kiálló elemeket, amelyek megsérthetik a gyermeket.

Sportos design
A dinamikus, sportos kivitelezésnek és az alacsonyra állított váznak köszönhetõen a 2WAY NEXT nemcsak a gyerekeket, hanem a szülõket is lenyûgözi megjelenésével. Ez a sportos kerékpár fiúknak és lányoknak egyaránt tetszeni fog.

Kormányzár
Nem könnyû megtanulni, hogyan kell vezetni egy futóbiciklit – ezért a 2WAY NEXT korlátozott kormányszöggel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a kisgyermek vezetés közben nem tudja élesen és erõsen elfordítani a kormányt – ez jelentõsen csökkenti az esés lehetõségét.

Gumifogantyúk
A kormányon lévõ gumimarkolat segíti a gyermek kicsiny kezeinek fogását. Ez különösen fontos a kisebb gyermekek számára, akik még nem tudják, hogyan kell megfelelõen tartani a kormányt.

Könnyû, ergonomikus kialakítás
A 2WAY NEXT egy könnyû, ergonomikus futóbicikli, amely könnyen vihetõ egyik helyrõl a másikra. A gyerekeknek is könnyebben ezáltal rajta maradni, vagy irányítani, miközben tanulnak.

Egyensúlyuk fejlõdése
A 2WAY NEXT fejleszti gyermeked egyensúlyérzékét. A kisgyermek önállóan és természetes módon fejleszti motorikus készségeit. A kerékpár megfelelõ módon serkenti a kétoldali motorikus koordinációt, segít javítani a térérzéket, valamint a távolság- és sebességfelmérési képességet.

Biztonság
A 2WAY NEXT megfelel az EN 71-1 szabványnak. Biztonságát és minõségét a független, nemzetközi tanúsító szervezet, a TÜV Rheinland is megerõsítette.

Kivitelezés
Anyagok:
• Váz és kormány: acél
• Kerekek: EVA-hab

Méretek:
• Bicikli: 85 x 38 x 53-59 cm
• A kerekek átmérõje: 28 cm
• A kormány magassági tartománya: 53-59 cm
• Az ülés magassági tartománya: 32-39 cm

Súly: 3 kg

Max. 35 kg-os gyermekek számára