Zopa tricikli – X Trike tolókarral Quartz Pink

59 990Ft

1 készleten

Cikkszám: 69062969 Kategória:

Leírás

Tolókar, háttámla, levehetõ pedálok, levehetõ naptetõ, megfordítható ülés, 5 pontos biztonsági öv, könnyû összecsukhatóság – ez a Zopa X Trike tricikli.

Alkalmas 10 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek számára.

Multifunkcionális tricikli 7 az 1-ben
A tricikli a babakocsi szórakoztató alternatívája, és egyúttal híd a futóbiciklihez és a klasszikus kerékpárhoz. A vezetõrúd magasságának beállítási lehetõségével és a kormányzás kikapcsolásával teljes mértékben helyettesítheti a babakocsit, szórakoztatóbbá téve a sétákat. A gyermekek a levehetõ pedálokat vagy pedálként használhatják, és maguk vezethetik a triciklit, vagy pedig támasztékként a kisebb lábaknak. A párnázott ülés és háttámla kényelmesebb élményt garantál, a háttámla és az ülés pedig könnyen tisztítható, mivel ezek az alkatrészek levehetõek.

Biztonság
A biztonság az alfa és az omega a közlekedésben. Az X Trike modellben a biztonságot az 5 pontos biztonsági övek, az állítható rúd, a kerekeken lévõ fék és az erõs napsütés ellen védõ tetõ garantálja.

Az X Trike egy tökéletesen kompakt tricikli, amelyet a legtöbb más háromkerekûhöz képest nagyon kompakt méretûre tudsz összecsukni, így mindenhová, minden útra magaddal viheted, mert a rugalmasság pontosan az, amire szükséged van, ha kevés a hely.

Akár 7-féleképp használható a levehetõ tolókarnak, karfának, tetõnek, háttámlának, a megfordítható ülésnek, és a lábtartóként használható pedáloknak köszönhetõen

– Vezérlés egy vezetõrúddal
– Levehetõ pedálok, háttámla, vezetõrúd, tetõ
– Tolás elõre és hátrafelé nézve
– Lábfék a hátsó kerekeken
– 20 kg terhelhetõség
– Levehetõ táska
– Táska az alkatrészek szállítására