BabyOno játszószõnyeg interaktív – Coral Reef – felfújható és vízzel tölthetõ 827

2 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 68966231 Kategória:

Leírás

A legjobb vizes szórakozás elázás nélkül!

A szenzoros vízszõnyeg nagyszerû szórakoztató és hatékony edzést biztosít a babának. A kicsi megváltoztathatja a helyzetét, hogy láthassa a vízben mozgó színes formákat. Ennek köszönhetõen megtanulja megtartani egyensúlyát és gyakorolni a mozgást. Könnyedén megtöltheti a szõnyeget levegõvel és vízzel a játék elõtt, valamint kiürítheti és feltekerheti, ha vége. A termék egy másik elõnyt is kínál – használhatja gyomorfájás csillapítására. Csak annyit kell tennie, hogy öntsön meleg vizet a termékbe, és tegye a babát a szõnyegre.

A felfújható vízszõnyeg olyan, mint egy tornaterem babája számára! Az ingyenes szórakozás a szõnyegen fejleszti motoros készségeit és koordinációját. A baba edzheti láb-, kéz-, has- és hátizmokat, fejlesztheti egyensúlytartó képességeit.

Az interaktív elemeknek köszönhetõen a babáknak szánt vízszõnyeg látási és térbeli funkciókat fejleszthet, valamint fejleszti a kreativitást. A felfújható vízszõnyeg csónakként, szigetként vagy strandként is szolgálhat – az egyetlen korlát a baba és… a szülõ fantáziája.

A baba érzékszerveinek befolyásolása a termék egyik elsõdleges funkciója. Nagy figyelmet fordítottunk a vízszõnyeg kialakítására. Az élénk színek és az egyedi formák szemet gyönyörködtetõnek bizonyulnak, és serkentik a látást, míg az áramló állatok fejlesztik a baba tapintását.

Termék leírás:
– Méretek (hossz x szélesség): 66 x 50 cm
– Anyaga: Eco PVC (BPA mentes)
– Felfújható keret, vízzel tölthetõ matrac
– Könnyen tisztítható
– Kezelési útmutató: törölje le nedves ruhával
– Könnyen összecsukható, összecsukva 10×15 cm
Figyelmeztetés: 3 hónapon felüli gyermekeknek alkalmas. Kizárólag felnõtt felügyelet mellett használható.