BabyOno játszószõnyeg játékhíddal – FUNNY FARM 1486

19 990Ft

4 készleten

Cikkszám: 69105390 Kategória:

Leírás

Merre megy a vonat? Hol voltak elrejtve a hiányzó képek? Fedezze fel FUNNY FARM játszószõnyegünket, és éljen át egy felejthetetlen kalandot a kicsivel. Az játszószõnyeg tele van szórakoztató részletekkel, aranyos karakterekkel és képekkel. Az érdekes kialakítás arra ösztönzi a gyerekeket, hogy felfedezzék az játszószõnyeg egyes elemeit. Arra ösztönzi a szülõket, hogy elmondják a szereplõk történetét, amely minden alkalommal más és más lehet.

A szõnyegünk nemcsak játék, hanem tanulási hely is. A játszószõnyeg susogó és nyikorgó elemeket, könyvet, kiálló cédulákat, akasztós játékokat és összehajtható könyvet tartalmaz. Ennek köszönhetõen a kicsi fejleszti motorikus készségeit, serkenti a látás-, hallás- és tapintásérzéket, valamint kognitív készségeket gyakorol.

Játszószõnyegünket úgy terveztük, hogy együtt nõjön gyermekével. Egyszerûen emelje fel a szõnyeg oldalait, és az egy száraz medencévé alakul, amelybe a mellékelt színes labdákat dobálhatja.

A készlet levehetõ játékokat tartalmaz – egy nyikorgót, egy zörgõt, egy tükröt és egy csörgõt. Ezeknek a játékoknak köszönhetõen kisgyermeke fejleszti látását, hallását és tapintását, valamint gyakorolja kézügyességét.

A kisgyermek alakmegfeleltetést játszhat azáltal, hogy a játékokat a szõnyegen lévõ kontúrokhoz illeszti. Elrejtett képeket is kereshet, és a szülõvel együtt megszámolhatja õket. A gyermek fokozott érzékszervi aktivitása növeli kognitív képességeit.

A szõnyeghez egy színes, kétoldalas játékkönyvet mellékeltünk. Könnyedén rögzítheti a szõnyeg oldalára, vagy összekötheti a végeit. Ezzel teret biztosít a kisgyermeke számára a tanuláshoz és a játékhoz.

A készletben színes labdákat találsz. Használd õket a száraz medencében és a játékkönyvvel való játékhoz. A játékkönyv bekötve kosárrá alakul, amelybe gyermeke beledobhatja õket. A kicsi fejleszti a képességét, hogy tárgyakat tegyen bele és vegyen ki belõle.

A játszószõnyeghez egy kétoldalas párna tartozik, amelyen egy barátságos állat képe látható. A párna hasznos a hason fekvés gyakorlásához.

A játékhídat különbözõ pozíciókba állíthatod, hogy helyzetük és magasságuk kényelmes legyen a baba számára. A boltívek könnyen eltávolíthatók, így a bölcsõ takaróvá alakítható a fejemelés és a kúszás gyakorlásához.

A matrac puha, csúszásmentes alappal rendelkezik. Vastag, jól szigetelõ és vízálló anyagból készült a megfelelõ higiénia és a biztonságos játék érdekében.

A készletben:
– játszószõnyeg
– mozgatható játékhidak
– 4 akasztós játék
– párna
– 12db kislabda

Mûszaki adatok:
– anyag: 100% poliészter, BPA-mentes, PVC- és ftalátmentes
– Méretek: 107 × 95 x 55cm

Tisztítása: Nedves ruhával törölje át