Kinderkraft szivacspuzzle szõnyeg – Luno Shape 30db sárga-szürke

19 990Ft

10 készleten

Cikkszám: 68564425 Kategória:

Leírás

A Luno Shapes szivacspuzzle szõnyeg tökéletes pihenéshez, játékhoz, mászáshoz és az elsõ lépések megtételéhez!
A habszivacs szõnyeg 30 puzzle-bõl áll (15-nek a közepén kivágott alakzatok vannak), amelyeket tetszõleges módon lehet összeilleszteni. A maximális felülete 185 x 165 cm, így a LUNO SHAPES megfelelõ játékfelületet biztosít a gyermek számára. A szélsõ puzzle lapok felemelhetõk
és úgy illeszthetõk össze, hogy a szõnyeg körül álló oldalfalakat hoznak létre.
A Kinderkraft szivacspuzzle szõnyeg minden korosztály számára alkalmas, mivel a kisgyermekek számára biztonságos, nem mérgezõ anyagokból készült. Vastag és puha, így jól szigetel a hideg padló felõl, biztosítva a gyermek számára a szükséges kényelmet. A csúszásmentes, érdes felület támogatja nagyobb gyermekét a négykézláb mászás tanulásában és az elsõ lépések megtételében. A LUNO SHAPES puzzle lapok sokféleképpen elrendezhetõk – beleértve a fantasztikus 3D-s formák létrehozását is.

Vastag habszõnyeg
A LUNO SHAPES rendelkezik a legnagyobb elérhetõ vastagsággal (1,2 cm). Jó szigetelést biztosít a padló felõl – legyen az hideg csempe vagy laminált padló. Ezenkívül a puzzle lapok érdes felülete tökéletesen védi a kisgyermeket, és támogatja a négykézláb mászás és az elsõ lépések megtanulását. Szintén óvja a gyermekek térdét, amikor tanulnak felállni.

Nagy játszófelület
A szõnyeg maximális mérete 185 x 165 cm. A LUNO SHAPES az elemek egészének vagy csak egy részének történõ elrendezési lehetõségének köszönhetõen alkalmazkodik otthona méretéhez és gyermeke igényeihez, megfelelõen nagy felületet biztosítva neki a fekvéshez és a játékhoz.

30 puzzle lap
A LUNO SHAPES habszivacs szõnyeg összesen 30 puzzle lapot tartalmaz. Közülük 15 közepén kivágott formákkal rendelkezik – ezek megmozgatják a gyermek fantáziáját, és egyben nagyszerû szórakozást nyújtanak. A késõbbi hónapokban segíthetnek a kisgyermeknek a formák elsajátításában. A puzzle lapok bármilyen mintázatba rendezhetõk, és 3D-s alakzatok hozhatók létre.

Könnyen szállítható
Összehajtogatva a szõnyeg kis helyet foglal el. A puzzle lapok szétcsatolásának lehetõsége révén a LUNO SHAPES szõnyeget táskába teheti, és bárhová magával viheti. A szõnyeg könnyû, és könnyen tárolhatja a szekrényben vagy az ágy alatt is.

Könnyen tisztítható
A LUNO SHAPES szõnyegnek köszönhetõen még a legvadabb játékok sem fogják növelni a takarítást. A szõnyeg vízálló, és védelmet nyújt a folyadékok és ételek okozta foltok ellen, mivel azok a felületén megtapadnak. Elegendõ letörölni a szennyezõdést egy kendõvel, és máris folytatni lehet a játékot.

További információk:
– Kellemes tapintású, puha habból készült
– Vízálló és könnyen tisztítható
– A szélsõ puzzle lapok lekerekített élekkel rendelkeznek
– Tárolótáskával

Kivitelezése
– Anyaga: EVA hab (BPA és PVC mentes)
– A szõnyeg mérete szétnyitva: 165 cm x 185 cm
– A középsõ puzzle lap méretei: 31,5 x 31,5 cm, vastagsága 1,2 cm
– A szõnyeg súlya: 2 kg

10 hónapnál idõsebb gyermekek számára
A játék megfelel az alábbi biztonsági szabványoknak: EN 71-1, EN 71-2 és EN 71-3