Adamo bébihinta – 5 pontos biztonsági övvel Zootopia

38 900Ft

Elfogyott

Cikkszám: 68454697 Kategória:

Leírás

A hinta tartozékai:
5 pontos biztonsági övvel (a vállpánt rész központi csatról való lehúzásával 3 pontossá alakítható a már ülõ gyermekek számára) ellátva speciális kialakítású és anyagú külsõ hinta huzat, amely a Titok kulcsa
bababarát, kezeletlen keményfa rudazat,
a baba kezecskéknek megfelelõ vastagságú kötélzet, amelyet keresztrúddal, és egy speciális, magasság állításra alkalmas alkatrésszel szereltünk össze.
100% pamut, ÖKO-TEX minõségû párna, amelynél minden esetben figyelembe vettük, hogy a megfelelõ mikroklímát biztosítsa kis használójának.
FONTOS! A rugót nem tartalmazza a doboz, válaszd ki a gyermeked súlyának megfelelõt és azt is helyezd a kosaradba!

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcsõ és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsõhintaként, ülõhintaként, rugós hintaként. Egyszerûen megunhatatlan!

Fekvõ felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetõen, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemõ esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlõdésére. Emellett az egészséges csecsemõ számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentõségû, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.

Az Adamo hintát, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztõ, konduktor és fejlesztõközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is. Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a késõbbi beszéd fejlõdésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.

Hintáink a kor elvárásainak, és az elõírásoknak megfelelõen folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlõdés között. Termékeink magas minõségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.