BabyOno játékfigura lapos Panda 1533

1 790Ft

13 készleten

Cikkszám: 69266576 Kategória:

Leírás

Egy lapos bújós játék nagyszerû módja annak, hogy játékon keresztül serkentsük a gyermek érzékszerveinek fejlõdését. Ez a termék bárhová könnyen cipelhetõ kis kedvenc kendõként is funkcionál és használható játékfiguraként is, amihez hozzábújhat a gyermek. A lapos, zörgõ Panda játék puha, gyengéd pamutszövetbõl készült. Támogatja a gyermek kognitív képességeinek fejlõdését. A kiemelkedõ részek és a különféle textúrák serkentik a finommotorikát. A lapos bújós játék hangja serkenti a hallást. A kontrasztos színek és a panda barátságos sziluettje fejlesztik a látást. Ez a játék a BabyOno Blink and Smile kollekciójának része.

KELLEMES PAMUT
Ez a lapos bújós játék gyengéd, waffle pamutszövetbõl készült, így kellemes a gyermek bõrének – puha és finom tapintású. Az anyag segít a babának kényelmesen és biztonságban érezni magát.

STIMULÁLÓ HANGOK
Amikor a baba megmarkolja a lapos bújós játékot, az érdekes hangot ad ki. Ez serkenti a gyermek finommotorikus készségeinek fejlõdését. A lapos bújós játék hangja nyugtató hatású.

LÁTÁS FEJLESZTÉSE
A játék kontrasztos színû elemeket tartalmaz. Élete elsõ 3 hónapjában egy újszülött fekete-fehérben lát. A játék ilyen színei vonzzák a gyermek figyelmét és segítenek összpontosítani.

FINOMMOTOROS GYAKORLAT
A Panda kiemelkedõ címkéi és fülei támogatják a gyermek motoros készségeinek fejlõdését. Extra szenzoros stimulációt adnak, erõsítve a baba kognitív képességeit.

A TAPINTÁS ÉRZÉKÉNEK FEJLESZTÉSE
Ez a lapos bújós játék különféle textúrákkal rendelkezik. Ezek serkentik a baba tapintóérzékének fejlõdését. Játékra és ölelésre egyaránt alkalmas.

BLINK AND SMILE KOLLEKCIÓ
Ez a lapos bújós játék a Blink and Smile kollekció része. A kollekció összes terméke serkenti a gyermek érzékszerveit. Érdekes hangokat adnak ki, serkentik a látást és a tapintást. Fejlesztik a baba motoros készségeit, ösztönzik a babát a világ felfedezésére és a kreatív játékra. A Blink and Smile termékcsalád egyedi megjelenésû. A gyermek szemeit a kontrasztos színek és minták vonzzák.

– Anyaga: pamut
– Újszölött kortól használható
– Mérete: 20,5 x 15,5 cm