BabyOno szundikendõ Nyuszi 1539

3 190Ft

10 készleten

Cikkszám: 69266588 Kategória:

Leírás

A BabyOno Nyuszi szundikendõ egy kendõcske
és egy megölelhetõ játék kombinációja. Biztonságban érzi magát a baba, mivel kedvenc játéka mindig kéznél van. Serkenti a gyermek érzékszerveit. A nyuszi hosszú fülei és színes csomói segítik a babát a kézügyesség gyakorlásában. A gyerekek szeretik megragadni õket vonzó színeik és mintáik miatt. A játékba finom csörgõ van beépítve. Enyhén serkenti a gyermek hallását és felhívja magára a figyelmet. A kendõhöz használt plüss anyag nagyon puha tapintású.

PUHA ANYAG
Pamut alapú anyagból. Plüss és puha tapintású. Alkalmas még újszülöttek számára is az élet elsõ napjaitól kezdve. Praktikus megoldás, amely együtt növekszik a gyermekkel.

KENDÕ ÉS ÖLELÕJÁTÉK EGY TERMÉKBEN
A Baby Bunny egy kiskendõ és
bújós játék egyben. A barátságos nyuszi segít a gyermeknek biztonságban érezni magát. Mindig elérhetõ az apró kezek közelében, és szeretné, ha megölelnék alvás vagy játék közben.

AZ ÉRZÉKSZERELÉS FEJLÕDÉSÉNEK STIMULÁLÁSA
A Nyuszi szundikendõ elõsegíti a gyermek érzékszervei fejlõdését. A hosszú fülek, mancsok és címkék segítik a babát a kézügyesség gyakorlásában. A színes bélés és a fülek serkentik a látást.

CSÖRGÕ
A játékba csörgõ van beépítve. Ez adja a
kellemes, csendes hangzást, mely csecsemõk számára vonzó. Lenyûgözõ utazás a hangok világának felfedezéséhez. Gyengéd termék, amely nem ébreszti fel az alvó gyermeket.

MEGFELELÕ MÉRET
A szundikendõ tökéletesen illeszkedik a baba apró kezéhez, így tökéletes társ a gyermek számára.

– Anyaga: pamut
– Gyermek kora: újszülött kortól használható
– Mérete: 25 x 25 cm