Fisher-Price 2 az 1-ben tanuló okostelefon HNL43

7 990Ft

48 készleten

Cikkszám: 68510020 Kategória:

Leírás

A Fisher-Price 2 az 1-ben Tanuló Okostelefon (HNL43) kóstolót ad a modern világból a gyerkõcöknek. Ez az interaktív játéktelefon úgy néz ki, mint az igazi, és két tanulási móddal rendelkezik: „alkalmazás”- és számgombokkal, amelyek megnyomásával aktiválhatja a fényeket, a dalokat és a hangokat. Miközben a kisgyermekek megnyomják, csúsztatják és váltogatják a tevékenységeket a telefonon, fejlõdnek a motoros készségeik, miközben vidám oktató dalok és kifejezések ismertetik meg velük többek között a számokat, a formákat, a színeket.
Nyomja meg a számgombokat a fények és dalok aktiválásához! Csúsztassa felfelé a fület, hogy megjelenjen a 9 „alkalmazás” gomb friss dalokkal és kifejezésekkel! Ha pedig a kamera gombot nyomja meg, akkor szórakoztató hangok és kifejezések hallhatóak. A telefon oldalán található nagy, kék gomb pedig kattanó hangot ad. A 2 az 1-ben Tanuló Okostelefon segíti a finom motoros készségek fejlesztését és szerepjátékra ösztönzi a kisgyermekeket.

A Fisher-Price 2 az 1-ben Tanuló Okostelefon 3 db 1,5 V-os AG13/LR44 jelû gombelemmel mûködik, melyet a csomagolás tartalmaz. A játék több nyelvû, a nyelv kiválasztásához nyomja meg a földgömböt ábrázoló gombot, tartsa lenyomva 4 másodpercig és válassza ki a nyelvet.

Mérete: kb. 8,3 x 15,7 cm