Fisher-Price Változatos anyagok zsepidoboz HML64

9 590Ft

3 készleten

Cikkszám: 68552269 Kategória:

Leírás

A Fisher-Price Változatos anyagok zsepidoboz segítségével a baba újra és újra felteheti és kiveheti a „kendõket” a dobozból a végtelen gyakorlati szórakozás érdekében. A csecsemõk kis kezeihez tervezett, látszólagos szövetdobozos tevékenységkocka 6 „szövetet” tartalmaz, köztük 2 gyûrött plüss lepedõt, valamint 4 szenzoros panelt, amelyek szórakoztató tevékenységekkel várják a kicsiket, hogy felfedezzék a játékot.

Be- és kirakodás érzékszervi szórakozás! 6 különálló „szövettel”, köztük 2 texturált lappal, barátságos állatarcokkal, ráncokkal és extra puha plüssel, hogy a kis kezek felfedezhetõk legyenek.
Kis kezek számára tervezett szövetdoboz 4 szenzoros tevékenységpanellel: önfelfedezõ tükör, texturált panel, csiga csúszka és kopogó gyöngyök
A lebilincselõ játék a babával együtt fejlõdik a pocakidõben végzett szenzoros felfedezéstõl a felülésig, hogy tedd-veszed.
Elõsegíti a finom motoros készségek erõsítését, és elõsegíti a látás, hallás és tapintás érzékeinek fejlesztését 3 hónapos és idõsebb újszülöttek számára