Taf Toys lefekvés játék készlet Hello Baby Bedtime kit 13265

9 990Ft

33 készleten

Cikkszám: 69006048 Kategória:

Leírás

Egy szuper megoldás azoknak a szülõknek, akik simább és élvezetesebb lefekvés elõtti rutint keresnek babájuk számára

A készlet 12 fejlesztõ terméket tartalmaz amely segít a babát lefektetni: zenélõ éjjeli fény projektorral, puha szilikon fogkefe, nyuszi szundikendõ, nyuszis rágóka, 7db kétoldalas kártya (14 kép), kártyagyûrûtartó és bónusz fejlesztõi útmutató.

A képkártyák segíti az ellazulást és az alvást – Ezek a kettõs célú kártyák vizuális stimulációt biztosítanak a nap folyamán, erõsítve a szemizmokat. Este zökkenõmentesen beilleszkednek a lefekvés elõtti rutinba, elõsegítve a nyugalmat.

A zenélõ játék nyugtató dallamai segítenek áthelyezni a babát az éberségbõl a nyugodt légkörbe, mielõtt elalszik. 20 percig játszik, két éjszakai dallamot és két vigasztaló hangot (enyhe csobogás és nyugtató víz) kínál. Lágy világítással kombinálva nyugodt környezetet teremt, felkészíti a babát az alvásra.

A baba elsõ fogkeféjével bevezeti a korai foghigiénés szokásokat.

6 hónapos koruk körül kialakul a csecsemõkben a gondozóktól való elszakadás érzése. A folyamat megkönnyítése érdekében egy megnyugtató, átmeneti tárgy, például egy puha takaró vagy dédelgetett játék megnyugvást jelenthet, különösen, ha a szülõ illatát hordozza. Illessze be a nyuszit a lefekvés elõtti rutinjába úgy, hogy megosztja a napi tevékenységet a babával, és megnyugtató hangon beszél. Ez segít nekik mentálisan feldolgozni és felidézni az elalváshoz vezetõ eseményeket, elõsegítve az egészséges lefekvés elõtti rutint és a napjukon való gondolkodást.

A készletben lévõ termékek jól rendszerezettek és selyempapírba vannak csomagolva, így még jobb kicsomagolási élményt nyújtanak.