Tommee Tippee rágóka Kalani lila

3 590Ft

5 készleten

Cikkszám: 68708401 Kategória:

Leírás

A Kalanirágóka segít enyhíteni a baba fájdalmát a fogzás minden szakaszában. A fájó íny megnyugtatásától az elsõ fogak kibújásán át, a fogzás utolsó szakaszáig ez az aranyos madár alakú rágóka felfedezésre és játékra is ösztönzi a babát, hogy elterelje a figyelmét a kellemetlenségekrõl.

Változatos formája és textúrája segít enyhíteni a fájdalmat a fogzás különbözõ szakaszaiban. A sima feje segít megnyugtatni az ínyt, amikor a fogak elkezdenek kibújni. A "tollak" segítik a szájhigiéniát, míg a test barázdált textúrája a babának leginkább megfelelõ fájdalomcsillapítást kínálja.

Segíti a nyelv és a száj tudatosság fejlõdését is, ami elengedhetetlen a beszédfejlõdéshez. Orvosi minõségû szilikonból készült, BPA- és BPS-mentes, így a baba számára biztonságos a szopogatás, rágás és a fájó íny dörzsölése. Antisztatikus, hogy taszítsa a port, mosogatógépben vagy sterilizálóbantisztítható. 3 hónapos kortól alkalmas.

Termék jellemzõk:

Segít megnyugtatni és enyhíteni a baba fogzási fájdalmait
Az élénk színû, vidám figura elvonja a figyelmet a kellemetlenségekrõl
A fogzás minden szakaszára alkalmas
Különbözõ textúrájú felületek az elsõ fogaktól az utolsó õrlõfogakig
Könnyen megmarkolható és tartható
Orvosi minõségû szilikonból készül
Segít tudatosítani a nyelv és a száj mozgását, ami segíti a beszédfejlõdést
Könnyen tisztítható: mosogatógépbe és sterilizálóba is betehetõ
BPA- és BPS-mentes
3 hónapos kortól ajánlott

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.