Zopa elektromos hinta – Lullaby – sötét vázzal Szürke csillagok

59 990Ft

1 készleten

Cikkszám: 66344740 Kategória:

Leírás

A legjobb minden baba számára

A Zopa nyugágyak kínálatának képzeletbeli csúcspontját képezõ multifunkcionális Lullaby pihenõszéket azokban a pillanatokban fogja különösen nagyra értékelni, amikor a baba nem alszik – és Ön meg szeretné nyugtatni, el szeretné foglalni, és ezzel egyidejûleg be kívánja vonni a családi történésekbe. A 360°-os elforgatást is kínáló egyedülálló szerkezeti kialakítás lehetõvé teszi az ülés egy bizonyos, egyúttal a hintáztatás módját is megválasztó helyzetbe állítását. Ez lehet oldalirányú, ami a hagyományos bölcsõket idézi, vagy elõre/hátra irányú, ami helyettesíti a karban ringatást. Elég kiválasztani a gyermek preferenciáinak megfelelõ módot. Közismert tény, hogy a kisgyermekek imádják az ütemes mozgást. Hozzájárul harmonikus fejlõdésükhöz, és közben megbízhatóan meg is nyugtatja õket. Emlékezteti õket ugyanis arra a tökéletes biztonságra, amelyet még az édesanyjuk pocakjában élvezhettek. És pontosan erre tökéletes a Lullaby pihenõszék!

Elégedett szülõ = nyugodt baba

Rendkívül egyszerû kezelhetõségének köszönhetõen a Lullaby pihenõszék használata a szülõk számára is komfortos. A pihenõszék 360°-kal való elforgatása ugyanis lehetõvé teszi, hogy anélkül kapcsolatba legyen a babával, hogy az pihenõszék egész talprészét mozgatni kellene. A pihenõszék egyes funkcióinak beállítására modern kialakítású, rendkívül könnyen áttekinthetõ érintõpanel szolgál. Nem csupán a hintázás intenzitása (5 sebesség) és idõtartama (8, 15 vagy 30 perc) állítható be rajta, hanem a hinta automatikus bekapcsolása is, amikor a pihenõszék a gyermek mozgását (nyugtalanságát) észleli. A baba megnyugtatására természetesen dallamok és a természet hangjai is rendelkezésre állnak, s mi több, a hangerõ is beállítható.

És ezzel mégis még messze nincs vége! Tudatában vagyunk annak, hogy a pihenõszéknek éppen a szülõk pihenését kellene szolgálnia, ezért hát a Lullaby-t praktikus, az összes említett funkciót nagy áttekintéssel vezérlõ távirányítóval szereltük fel. A baba elégedettségének és maximális kényelmének biztosításához nemcsak a puha párnázatú ülés járul hozzá, hanem az ülés dõlésszögének kétlépcsõs beállítása is. Természetese nem hiányozhat a kicsi figyelmét lekötõ kapaszkodó sem a szükség szerint eltávolítható 2 plüss baráttal.

Mivel a gyermekek biztonsága nagyon fontos számunkra, a Lullaby pihenõszéket ötpontos biztonsági övvel láttuk el. Ami a tápellátást illeti, a nyugágy adapterrel (a csomagolás része) vagy elemekkel (4x AA, nem képezik a csomagolás részét) táplálható meg. A pihenõszék huzata könnyen eltávolítható és szennyezõdés esetén óvatosan kimosható.