Zopa zenélõ-forgó Süni

13 990Ft

11 készleten

Cikkszám: 67846153 Kategória:

Leírás

A babák könnyebb elalvása érdekében, valamint, hogy az édesanyák számára az altatás a béke és a nyugalom pillanatai legyenek, a gyermekszobából nem hiányozhat a gyerekágyra szerelhetõ forgó. A Zopa zenélõ-forgó nem csak a babaágy szép díszítõ eleme, hanem egyúttal a baba megszületéstõl kezdõdõen játék és elalvási segédeszköz is.

A forgón található természetes motívumú, vidám színû plüss játékokat, valamint az azok között domináló aranyos kisállatot kellemes, édes dallam kíséri. Mindezek elõsegítik a baba hallásának, látásának és motorikai képességeinek fejlõdését. Kellemes légkört teremt az ágyban, amely megnyugtatja a babát, és lassan elvezeti az álmok birodalmába.

A forgót szabványos kiságyakra tervezték, a felszerelése nagyon egyszerû. Utazóágyra is felszerelhetõ. A felhúzható zenegép elem nélkül mûködik. A minõségi, egészségügyi szempontból ártalmatlan anyagból készült, puha, kellemes tapintású plüss játékok könnyen leakaszthatók a forgóról, és így kis kedvencekké, barátokká is válhatnak.

– Esztétikus játék és altató jó barát minden babaágyba
– Újszülött kortól használható
– Mérete: 49 x 42 cm

Figyelmeztetés: Amikor a gyermek már megpróbál a kezeire és a térdeire támaszkodni mászó helyzetben, a belegabalyodásból eredõ lehetséges sérülés megelõzése érdekében távolítsa el a játékot!