Akció!

BeSafe nyári huzat iZi Up X3 bézs

Original price was: 11 990Ft.Current price is: 4 990Ft.

7 készleten

Cikkszám: 19248330 Kategória:

Leírás

A Besafe nyári üléshuzat az iZi Up és iZi Up x3 ISOFIX típusú autósülésekhez használható. Anyaga 100% poliészter.
FIGYELEM! A BeSafe ülései az eredeti huzatuk nélkül nem használhatóak. A nyári huzat nem helyettesíti az eredeti üléshuzatot. A nyári huzatot az eredeti üléshuzatra lehet ráhúzni.

BeSafe iZi Up X3 nyári huzat jellemzõi

A BeSafe nyári huzat anyaga 100% poliészter, az eredeti üléshuzatra lehet ráhúzni. Védi az ülés saját huzatát a koszolódástól, könnyebben levehetõ a tisztításhoz. Meleg idõben a világos színe miatt hûvösebben tartja a gyermekkel érintkezõ felületeit az ülésnek, jó nedvszívóképessége miatt elvezeti a gyermektõl az izzadságot. Hûvösebb idõben kellemesebb, melegebb hatású az ülés saját huzatánál.

BeSafe : A BeSafe egy norvég cég, mely vezetõ szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttmûködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedõ minõségérõl az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.