Scamp biztonsági övterelõ párnás Fekete-Kék PSBAblue

9 990Ft

1 készleten

Cikkszám: 68783869 Kategória:

Leírás

A Scamp biztonsági övterelõ várandós kismamák számára egy kicsit más, mint a jelenleg piacon lévõ, hasonló termékek. A más gyártók által készített övterelõt saját elképzeléseink alapján továbbfejlesztettük.
A fejlesztés legfontosabb szempontjai:
– még nagyobb biztonság a baba és a terhes anya számára,
– még nagyobb kényelem,
– tartósság,
– könnyebb kezelhetõség,
– még szebb küllem.

Biztonság

A Scamp biztonsági övterelõ funkcióját tekintve megegyezik néhány, már piacon lévõ, hasonló termékkel: az autó bekapcsolt állapotban lévõ biztonsági övének combon áthaladó részét az anya két lába közé húzza. Ezáltal megakadályozza, hogy egy esetleges baleset során a pocakon áthaladó öv a magzatban kárt tegyen.

Miben más a Scamp övterelõ? Mi a Scamp fejlesztés eredménye?
– a termék nem tartalmaz gumis alkatrészeket. Az erõs, nem rugalmas hevederek tökéletes fix tartást biztosítanak. Erõs külsõ behatás hatására sincs nyúlás, továbbá a gumi hosszú idõ alatt bekövetkezõ esetleges elöregedése is kiküszöbölésre kerül.
– fontos, hogy az autó biztonsági övét lehúzó heveder hossza a test méretére igazítható, hiszen nem vagyunk egyformák. A heveder hosszúságának beállításával tehát a fixálás pontosan ott történik, ahol arra szükség van, beszéljünk akár vékony, vagy akár molett használóról.
– a felhasznált csatok bevizsgált tartozékok, csakúgy mint a technikai varratok és felhasznált nagyon strapabíró anyagok.
– használható ISOFIX rendszerrel rendelkezõ és ISOFIX rendszerrel nem rendelkezõ gépkocsik esetében is. Ezáltal használható az autó hátsó ülésein is.

A Scamp Párnás biztonsági övterelõt a magyarországi TÜV Rheiland-KTI Kft. vizsgálta a termék funkcionális megfelelõsége tekintetében. A kiadott szakvélemény szerint:
"A magzatvédõ hevederterelõ alkalmas az öl heveder megfelelõ helyzetbe állítására, és ott tartására. A biztonsági öv megfelelõmûködésére semmiféle káros befolyást nem gyakorol. Kezelése egyszerû, a használó komfort érzetét nem rontja."
Jegyzõkönyv szám: B-10305/13.

Kényelem
– A nagyobb kényelmet egyrészrõl a "biztonságnál" említett testre alakíthatóság biztosítja.
– Az elsõ használatot követõ további használatok során a beállítás még gyorsabb, pillanatok alatt elvégezhetõ.
– A Scamp övterelõt a gépkocsi ülésérõl nem kell eltávolítani akkor sem, ha az autót több vezetõ – apa, anya – használja.
A Scamp övterelõ anyaga szellõs légáteresztõ un. AIRNET anyag. Használója nagy melegben sem izzad hozzá, komfortos érzetet biztosít.

Tartósság
Az övterelõ minõség ellenõrzését ÉMI-TÜV SÜD Kft. végezte a következõ szempontok szerint:
– kopásállóság,
– varrat szakítóerõ,
– a biztonsági övterelõ rögzítõ csatjára gyakorolt kioldóerõ nagysága,
– a biztonsági övterelõ patentjára gyakorolt kioldóerõ nagysága,
– színtartósság dörzsölés, mosás és fénnyel szemben,
– AZO (rákkeltõ) színezéktartalom.

A vizsgálat során a Scamp övterelõ minden követelménynek megfelelt, TÜV-SÜD engedélyt kapott.

Design
– Nem elhanyagolható szempont a szép, a gépjármû stílusához is igazodó küllem. A megfelelõ színváltozat kiválasztásával szinte a gépkocsi tartozékává válik a termék. Fontos, hogy az apukák se akarják az elsõ adandó alkalommal eltávolítani az övterelõt a közösen használt autóból, mert esetleg nem illeszkedik a gépkocsi kinézetéhez, vagy mert túlságosan nõiesnek ítélik.
– Fontos, hogy az övterelõ sok idõ múlva is szép maradjon. Az övterelõt 1 éven keresztül teszteltük kismamák közremûködésével télen-nyáron. Az övterelõ a hosszú használat során sem gyûrõdött, nem bolyhosodott, megtartotta újszerû állapotát.

A Scamp biztonsági övterelõ nemzetközi szabadalmi oltalommal védett termék.

Anyaga:
100% poliészter,
AIRNET ülõfelület.