BeSafe gyerekülés iZi Modular X1 i-Size 61-105 cm Cloud Mélange

129 990Ft

4 készleten

Cikkszám: 52920489 Kategória:

Leírás

Használható menetiránynak háttal: 61 – 105 cm, menetirány szerint: 88 – 105 cm

Korcsoport: kb. 6 hónapostól 4 éves korig

Szabvány: UN r 129 (i-Size)

Rögzítés: a bázistalpra csatlakoztatva menetirány szerint és menetiránynak háttal is!

Az iZi Modular rendszer egy új innovatív gyereküléscsalád a BeSafe-tõl. Újszülött kortól négyéves korig nyújt maximális védelmet a gyermekeknek!
A teljes BeSafe iZi Modular rendszer egy ISOfix bázistalpból és két gyerekülésbõl áll, amelyek megfelelnek az R-129 (i-Size) EU szabványnak. (A Besafe iZi modular i-size base bázistalp és a Besafe iZi Go Modular I-Size bébihordozó KÜLÖN megvásárolható!) Ha a gyermek kinövi a babahordozóját, a következõ gyerekülés is használható ugyanazzal az alappal. A bázistalp állítható a nagyobb lábtér érdekében, ennek köszönhetõen a gyermek 105 cm-es magasságáig tud menetiránynak háttal utazni a Modular ülés segítségével

A Besafe Modular i-Size könnyen csatlakoztatható az iZi Modular i-Size bázistalphoz. Csak kattintsd be az ülést a bázistalpba és indulhattok! Az ülés használható menetiránynak háttal és menetirány szerint is. Az egyedülálló mechanizmusnak köszönhetõen a lábtér állítható, ha menetiránnyal ellentétesen használod.

A BeSafe iZi Modular i-Size kiválóan szerepelt a törésteszteken és teljesítette az R129 oldalütközési tesztet. A SIP kiegészítõvel még tovább növelhetõ egy esetleges oldalirányú ütközéskor a gyermek biztonsága.

Az iZi Modular i-Size ülés elõnyei:

-Menetiránynak háttal és menetirány szerint is rögzíthetõ
-10 fokozatban állítható fejtámla
-Állítható lábtér menetiránynak háttal utazáskor
-Mágneses övrögzítés a gyermek beültetésének idejére
-Optimális csatelhelyezés
-Egykaros támaszték az autó padlójához, ‘helyes használat’ jelzéssel.
-Kényelmes a gyermek számára