BeSafe gyerekülés iZi Flex FIX i-Size 100-150 cm Metallic Mélange 02

99 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 41564644 Kategória:

Leírás

A BeSafe iZi Flex Fix i-Size egy háttámlás ülésmagasító, mely ötvözi a legkiválóbb biztonsági jellemzõket, az extra kényelmet és sok praktikus funkciót a könnyû rögzítésért és beállításért egy olyan dizájnnal, mely lehetõvé teszi, hogy akár 3 ülést is elhelyezzünk egymás mellett.

Testmagasság: 100 cm – 150 cm

Kor: kb. 4-12 éves

Rögzítés: Menetirány szerint, az autó 3 pontos biztonsági övével, vagy ISOFIX karokkal a 3 pontos övvel kombinálva.

-3 rétegû oldalvédelemmel, és speciálisan formázott fejtámlával a legnagyobb kényelemért és biztonságért (SIP plus-szal).
-Csípõöv-terelõ segít az övet optimális helyzetben, a gyermek csípõjénél lent tartani, így ütközéskor segít elkerülni a belsõ szervek sérülését, illetve megakadályozza a még kicsi gyermek kicsúszását a csípõöv alatt.
-A fejtámlába épített övterelõ mindig helyes úton vezeti a vállövet.
-A fejtámla magassága könnyedén állítható mindkét oldalról, így együtt nõ a gyermekkel. A fejtámla 14 különbözõ magassági pozícióba állítható.
– A BeSafe iZi Flex Fix i-Size gyermekülés háttámlája alkalmazkodik a különbözõ döntöttségi fokú gépjármûülésekhez.
-Háttámlájának dõlésszöge két pozícióba állítható.
-Speciális, puha övpárnával a kényelemért (PAD plus), mely ütközéskor csökkentheti a nyaki gerinc súlyos sérüléseinek valószínûségét, illetve jobban eloszlatja a mellkast az öv által érõ erõket.
-Levehetõ és mosható huzat.
-100-135 cm-es testmagassághoz igazítva i-Size háttámlás ülésemelõ, 135-150 cm-es testmagassághoz igazítva háttámlás ülésemelõ, mely csak bizonyos jármûvekben használható (egyes jármûvek belmagassága akadályozza a használatot, ezért érdemes vásárlás elõtt a gépjármûbe próbálni az ülést).
-Egyedülálló módon átalakítható, hogy akár 3 ülés is elférjen egymás mellett: az ajtó mellett lévõ BeSafe iZi Flex FIX i-Size gyerekülésnek az ajtó felé esõ ütközõit fennhagyva és a másik oldali ütközõt eltávolítva nyerünk helyet a középsõ ülésre ülõ gyermeknek/felnõttnek.

A BeSafe iZi Flex FIX i-Size biztonsági ülés ezüstöt nyert a „Legjobb utazási termék” kategóriában a Junior Design Awards 2021-en. A bírákat lenyûgözte az ülés biztonsági teljesítménye és az a tény, hogy az ülés keskeny kialakításának köszönhetõen akár három ember is elfér egy sorban az autóban.

Megnézheted a termékrõl készült videót: