Kinderkraft sportbabakocsi Grande Plus fekete

54 990Ft

28 készleten

Cikkszám: 68314735 Kategória:

Leírás

A GRANDE PLUS babakocsi minden olyan szülõ számára megoldást jelent, aki a városi rohanásban él. Ez a babakocsi a gyermek születésétõl kezdve 22 kg-ig több éven át szolgálja gyermekét, és intelligens megoldásainak köszönhetõen megkönnyíti a szülõk számára a babakocsi városban történõ használatát. A CLICK & FOLD rendszernek köszönhetõen a babakocsi könnyedén, egy kézzel összecsukható. A rázkódást jobban elnyelõ kerekek kellemessé teszik a macskaköves és egyenetlen járdákon történõ sétát, míg az ülõ és fekvõ helyzetbõl fokozatmentesen állítható háttámla lehetõvé teszi, hogy gyorsan megteremtse a tökéletes pozíciót a szabadtéri szunyókáláshoz. A nagyméretû habszivacs kerekek átszúrhatatlanok, és nem kell felfújni õket.

A GRANDE PLUS tágas üléssel, valamint állítható háttámlával és lábtartóval rendelkezik. A gyermek születésétõl kezdve 22 kg-ig, azaz körülbelül 4 éven keresztül használható!

Egy kézzel összecsukható
A GRANDE PLUS-t akár egy kézzel is összecsukhatja. A kormányba épített CLICK & FOLD lehetõvé teszi a babakocsi csomagtartóba történõ gyors és hatékony elhelyezését. Összecsukott állapotban a babakocsi kompakt méretûvé válik.

Párnázott kerekek
A babakocsi mind a négy kereke párnázott. Ami azt jelenti, hogy a GRANDE PLUS helytáll a városi terepen – az egyenetlen járdákon és a macskaköveken. A kerekeket nem kell felfújni, azonban defektbiztosak. Az elsõ kerekek 360 fokban forognak, és az egyenes haladáshoz reteszelõ mechanizmussal rendelkeznek.

Kényelmes séta
Az ülés széles és tágas. Kényelmes benne utazni, és szükség esetén állítható a lábtartó, hogy gyermeke számára a séta még kényelmesebb legyen.

Széles szabályozási tartomány
Fokozatmentesen állítható háttámla ülõbõl fekvõ helyzetbe állítható, miközben a gyermek a babakocsiban van. Az állítható lábtartóval együtt kényelmes helyet teremt a friss levegõn történõ szunyókáláshoz.

Bõvíthetõ kupola
A nagyméretû kupola bõvíthetõ, így a GRANDE PLUS megvédi gyermekét a hideg szél ellen. A kupola hátulján egy kisebb ablak található, amelyen keresztül a szülõ folyamatosan szemmel tarthatja gyermekét.

Kiegészítõ tartozékok:
● Újszülötthöz állítható, párnázott, 5-pontos biztonsági öv
● Nagy kosár akár 2 kg-os terhelhetõséggel
● Ökobõrbõl készült szülõkar és védõkorlát
● Apró tárgyakhoz kialakított zseb a kupola anyagában

Gyártás
Anyagok:
● váz: acél
● szövet: 100% poliészter, strapabíró, kopás- és idõjárásálló poliészter szövet
● a szülõkar és a védõkorlát anyaga: ökobõr
● kerekek: EVA hab
Méretek:
● Összecsukott babakocsi: 83 x 62 x 27 cm
● Szétnyitott babakocsi: 95 x 57 x 106 cm
● Az ülés hossza fekvõ helyzetben: 94 cm
● A lábtartó méretei: 36 x 23 cm
● Az ülés méretei: 35 x 22 cm
● A háttámla méretei: 35 x 47 cm
● Elsõ kerekek: 16 cm
● Hátsó kerekek: 25 cm

Súly: 9,8 kg

0 hónapos és 22 kg közötti gyermekek számára
A kosár maximális terhelhetõsége: 2 kg
A karton méretei / súlya: 84 x 45 x 20 (cm) / 11,5 kg