Kinderkraft sportbabakocsi Indy2 sea green

54 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 68729119 Kategória:

Leírás

INDY2 sportbabakocsi

Az INDY2 egy rendkívül praktikus és kompakt babakocsi. A „könnyen használható” jelzõ illik rá a legjobban. Könnyen hordozható – kis súlyú. Könnyen összecsukható – akár egy kézzel is! Könnyen használható – a fokozatmentes háttámla állítás és a 2 lábtartó pozíció biztosított.

Mindennapi használatra alkalmas, városi sportbabakocsira van szükséged? Vagy már rendelkezel multifunkciós babakocsival, de szükséged van egy könnyû és manõverezhetõ modellre is a rövid kiruccanásokhoz? Tökéletes babakocsit keresd az utazásaidhoz? Az INDY2 a legjobb választás Neked és gyermekednek.

Könnyû és praktikus
Az INDY2 a hétköznapi kényelmet és funkcionalitást jelenti. Rendkívül könnyû és könnyen hordozható – a súlya mindössze 6,4 kg és akár a kapaszkodójánál fogva is felemelhetõ. És az úgynevezett tiszta zónának köszönhetõen (összecsukott állapotban a kerekek csak az egyik oldalon vannak) nem lesz piszkos a ruhád a babakocsi cipelése közben.

Könnyen összecsukható
A CLICK & FOLD rendszer lehetõvé teszi, hogy a babakocsit egy kézzel összecsukd, még akkor is, ha a másik kezedben a gyermeked vagy a bevásárlótáskád tartod. Az AUTO LOCK zár automatikusan megakadályozza, hogy a babakocsi szétnyíljon.
Mindez élvezetessé teszi például a tömegközlekedéssel való utazást – ha gyorsan kell haladni és le kell küzdeni az akadályokat. Érdemes megemlíteni, hogy összecsukott állapotban a kocsi magától megáll, így mozgatás és szállítás közben is könnyen tárolható.

Már néhány napos kortól
Babakocsi kisgyermekeknek? Az INDY2-vel könnyedén szállíthatod gyermeked. A háttámla széles állítási tartománya és a lábtartó 2 pozíciója lehetõvé teszi a könnyed hátradõlést. Ez a nagyobb gyermekek számára is hasznos funkció – lehetõvé teszi a kényelmes szunyókálást séta közben. Az 5-pontos biztonsági öv könnyen hozzáállítható az újszülötthöz. Puha védõpárnával is fel van szerelve.

Bármilyen idõjáráshoz
UPF 50 sugárzás védelemmel ellátott vízálló kupola – megvédi a gyermeket az esõtõl és az erõs napsütéstõl. Nem csak a kupola, hanem a teljes szövet szûrõvel van bevonva, így az anyaga nem fakul ki. Az INDY2 kiegészítõ napellenzõvel is rendelkezik.

Modern dizájn
Az INDY2 nem csak egy praktikus, mindennapi használatra alkalmas babakocsi, hanem esztétikus kialakítású és több modern színben is elérhetõ.

Minden útra
A manõverezhetõ, karbantartásmentes, csapágyazott kerekek defektbiztosak és strapabíró habszivacsból készültek. A párnázás kellemes utazást biztosít, míg az elsõ kerekek 360ᵒ-os elfordításának lehetõsége rendkívül manõverezhetõvé és könnyen irányíthatóvá teszi a babakocsit. A legkisebb probléma nélkül kikerülhet minden akadályt.

Mûszaki adatok

Anyagok:
● Huzat: poliészter
● Napellenzõ: poliészter
● Kosár: poliészter
● Kerekek: EVA hab

A szétnyitott termék méretei: 80 x 45 x 103 cm
Az összecsukott termék méretei: 65 x 44 x 30 cm
A háttámla méretei: 43 x 31 cm
Az ülés méretei: 18,5 x 33 cm
A lábtartó méretei: 14 x 35 cm
Az ülés teljes hossza (fekvõ helyzetben): 77 cm
Az ülés távolsága a talajtól: 47 cm
Szülõkormány hossza: 103 cm
Bevásárlókosár mérete: 40 x 35 x 12 cm

Kerekek:
● Elsõ kerekek átmérõje: 14 cm
● Hátsó kerekek átmérõje: 14 cm
● Elsõ gumi vastagsága: 3 cm
● Hátsó gumi vastagsága: 3 cm
● Elsõ kerék belsõ átmérõje: 10 cm
● Hátsó kerék belsõ átmérõje: 10 cm
● Hátsó tengelytávolság: 45,5 cm
● Elsõ tengelytávolság: 45,5 cm

Súly:
6 kg

Rendeltetés:
babakocsi születéstõl kezdve 15 kg-ig