Timba kombiágy Félix maxi 5 fiókos fehér

119 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 50055036 Kategória:

Leírás

A kiságy fekvõfelülete 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelsõ pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, addig a gyermek növekedésének megfelelõen a fekvõfelület a késõbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhetõ.

Rácsaiból 2 oldalpálca könnyen kivehetõ, ennek köszönhetõen, ha gyermeke már önállóbb, egyedül ki-be járkálhat, így nem szükséges mindig kisegíteni õt onnan. Eközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverõn, hiszen így a rácsoknak köszönhetõen nem gurul le. A pelenkázószekrény jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhetõ. A síneken futó ágynemûtartó pedig még praktikusabbá teszi a terméket, segítve a kényelmes tárolást.

A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázószekrény eltávolítása után egy ifjúsági heverõvé és egy éjjeli szekrénnyé alakítható. Az ágy könnyedén átalakítható, amihez nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által elõírt szigorú szabványoknak.

Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 104.4 x 180.4 x 76.5 cm
A kiságy matrac mérete: 70 x 120 cm
A heverõ matrac mérete: 70 x 177 cm
A pelenkázólap mérete: 70 x 54 cm

A termék összsúlya: 90 kg

A képen látható matrac illusztráció, nem a termék része!

Szállítási idõ: megrendeléstõl számított 2-5 hét!