Timba kombiágy Viki 3 fiókos krém-fûz

109 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 37351215 Kategória:

Leírás

Kombinált kiságyunk megfelelõ választás kisebb babaszobák berendezése során, hiszen egyszerre kombinálja a klasszikus rácsos kiságyat a pelenkázószekrénnyel, ám jóval kisebb helyet elfoglalva, mint a két bútordarab külön-külön.

A kiságy fekvõfelülete 3 magassági fokozatban állítható. Míg újszülött-, illetve pár hónapos korában a legfelsõ pozíció kényelmes hozzáférést biztosít az anyukának, addig a gyermek növekedésének megfelelõen a fekvõfelület a késõbbiekben további két fokozattal lejjebb helyezhetõ. Rácsaiból 2 oldalpálca könnyen kivehetõ, ennek köszönhetõen, ha gyermeke már önállóbb, egyedül ki-be járkálhat, így nem szükséges mindig kisegíteni õt onnan. Eközben mégis biztonságosabban alszik, mint egy sima heverõn, hiszen így a rácsoknak köszönhetõen nem gurul le. A pelenkázószekrény jobb és bal oldalra egyaránt felszerelhetõ. A síneken futó ágynemûtartó pedig még praktikusabbá teszi a terméket, segítve a kényelmes tárolást.

A kiságy rácsos-babaágyként körülbelül 3 éves korig (max. 15 kg), junior gyermekágyként pedig körülbelül 12 éves korig használható. A gyerekágy az oldalrácsok és a pelenkázószekrény eltávolítása után egy ifjúsági heverõvé és egy éjjeli szekrénnyé alakítható. Az ágy könnyedén átalakítható, amihez nincs szükség pótalkatrészek megvásárlására, ezek a termékkel együtt járnak.

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által elõírt szigorú szabványoknak.

Méretek (magasság x szélesség x mélység)
A kiságy mérete: 99 x 175.5 x 65 cm
A kiságy matrac mérete: 60 x 120 cm
A heverõ matrac mérete: 60 x 172 cm
A pelenkázólap mérete: 61 x 50 cm

A termék összsúlya: 74 kg

A képen látható matrac illusztráció, nem a termék része!

Szállítási idõ: megrendeléstõl számított 2-5 hét!