Motorola bébiõr kamerás CONNECT WIFI 4,3inch színes kijelzõvel, kamerával és okostelefon applikációval VM44

99 990Ft

3 készleten

Cikkszám: 69328246 Kategória:

Leírás

Ismerje meg a VM44 digitális babamonitor rendkívül praktikus és megbízható funkcióit, amelyek segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a babát bárhol és bármikor.

A 4,3" átlójú színes LCD kijelzõ élénk és részletes képet biztosít, így könnyen láthatja a babát akár éjjel is. A digitális készülék garantálja a jó minõségû és biztonságos adatátvitelt, hogy mindig tiszta hangot és képet kapjon.

Wifi-n keresztüli távelérés: A készülék rájelenthetõ az otthoni Wifi hálózatra is, és a letölthetõ Android és iOS appok segítségével mobiltelefonon vagy tableten keresztül is megfigyelhetõ a gyermek, azaz akkor is, ha éppen az egyik szülõ vagy nagyszülõ úton, vagy távol van.
Az Android vagy iOS platformoknaplózhatják a baba aktivitását, továbbá lehetõvé teszik, hogy hang és videó felvételeket készíthessünk.
A gyereknek élményt kínálhatunk azzal, hogy távolról beszélhetünk vele, akár még mesét olvashatunk neki, illetve a telefonra elõre felvéve a mese szövegét, azt le is játszhatjuk neki.

A manuális kamera lehetõvé teszi, hogy Ön irányítsa a kamera látószögét, így szükség szerint beállíthatja azt és követheti a baba mozgását. A digitális zoom funkció segítségével közelrõl is megfigyelheti a részleteket. Az automata infravörös éjjellátó mód pedig biztosítja a képet még sötétben is.

Az LED-es hangszint-kijelzõ és az állítható hangerõ segítségével könnyen követheti a babahangokat, és beállíthatja a megfelelõ hangerõszintet. A lemerülõ akku figyelmeztetés pedig idõben jelez, ha a szülõi egység akkumulátor töltöttsége alacsony.

A szobahõmérséklet kijelzése lehetõvé teszi, hogy mindig figyelemmel kísérje a baba környezetét, és szükség esetén reagáljon rá. A kétirányú kommunikáció lehetõvé teszi, hogy Ön is beszéljen a babával, pl. megnyugtathassa õt, vagy alváshoz bátorítsa.

A babaõr altatódalok funkciója segíti a babát a nyugodt alvásban, és kényelmet biztosít az éjszakai órákban.

A kamera elektromos hálózatról mûködik, míg a szülõi egység hordozható, azaz a szülöi egységet lehet hálózatról vagy az újratölthetõ akku-packról is mûködtetni (amely tartozék). Ez lehetõvé teszi, hogy mindig és bárhol könnyedén használhassa a babamonitor rendszert.

A Motorola VM44 CONNECT babamonitor ideális választás minden szülõ számára, akik odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.