Motorola bébiõr kamerás CONNECT WIFI 5inch színes kijelzõvel, PTZ hordozható kamerával és okostelefon applikációval VM855

129 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 69328279 Kategória:

Leírás

Ismerje meg a VM855 CONNECT digitális babamonitor rendkívül praktikus és megbízható funkcióit, amelyek segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti a babát bárhol és bármikor.

Az 5″ átlójú színes LCD kijelzõ élénk és részletes képet biztosít, így könnyen láthatja a babát akár éjjel is. A digitális készülék garantálja a jó minõségû és biztonságos adatátvitelt, hogy mindig tiszta hangot és képet kapjon.
A motorikusan állítható PTZ kamera lehetõvé teszi, hogy a szülöi egységrõl távolról, szabadon irányítsa és mozgassa a kamerát, így könnyen követheti a baba mozgását és környezete változásait.

Ritka és hasznos mûszaki megoldás, ha a babaegység hordozható, mert így akár a kertben, szabadban, nyaralóban, teraszon stb. is odafigyelhet rá, akkor is, ha nincs éppen mûködõ elektromos aljzat vagy hálózat a közelben.

Wifi-n keresztüli távelérés: a készülék rájelenthetõ az otthoni Wifi hálózatra is, és a letölthetõ Android és iOS appok segítségével mobiltelefonon vagy tableten keresztül is megfigyelhetõ a gyermek, azaz akkor is, ha éppen az egyik szülõ vagy nagyszülõ úton, vagy távol van.
Az Android vagy iOS platformok naplózhatják a baba aktivitását, továbbá lehetõvé teszik, hogy hang és videó felvételeket készíthessünk.
A gyereknek élményt kínálhatunk azzal, hogy távolról beszélhetünk vele, akár még mesét olvashatunk neki, illetve a telefonra elõre felvéve a mese szövegét, azt le is játszhatjuk neki.

A digitális zoom funkció segítségével közelrõl is megfigyelheti a részleteket. Az automata infravörös éjjellátó mód pedig biztosítja a képet még sötétben is.

LED-es hangszint-kijelzõ és az állítható hangerõ segítségével könnyen követheti a babahangokat, és beállíthatja a megfelelõ hangerõszintet. A lemerülõ akku figyelmeztetés pedig idõben jelez, ha a szülõi egység akkumulátor töltöttsége alacsony.

A szobahõmérséklet kijelzése lehetõvé teszi, hogy mindig figyelemmel kísérje a baba környezetét, és szükség esetén reagáljon rá. A kétirányú kommunikáció lehetõvé teszi, hogy Ön is beszéljen a babával, pl. megnyugtathassa õt, vagy alváshoz bátorítsa.

A babaõr altatódalok funkciója segíti a babát a nyugodt alvásban, és kényelmet biztosít az éjszakai órákban.

Mind a kamera, mind a szülõi egység hordozható és lehetõség van azokat hálózatról és újratölthetõ akkumulátorról is mûködtetni (amely tartozék). Ez lehetõvé teszi, hogy mindig és bárhol könnyedén használhassa a babamonitor rendszert.

Rugalmas tartóegységgel könnyedén rögzíthetjük a kamerát ( babaegységet) bármilyen tárgyhoz, polchoz, ágyrácshoz, stb., a tartókar tartozék, szállítási készletben benne van.

A Motorola VM855 CONNECT babamonitor rendszer ideális választás minden szülõ számára, akik két gyermeküket is figyelemmel kísérik, vagy egyszerre 2 helyiséget tartanak szemmel, odafigyelést és kényelmet szeretnének biztosítani kisbabájuk és önmaguk számára.