Motorola robotkamera EBO Air, a mozgékony WIFI MI okoskamera

109 990Ft

Elfogyott

Cikkszám: 69328291 Kategória:

Leírás

Az EBO AIR egy távolról irányítható, helyváltoztatós robotkamera, ami a modern technológia és a biztonságos megfigyelés tökéletes ötvözete!

MI (mesterséges intelligencia) támogatású szoftvere különleges használatot nyújt, pl. az alakfelismerés- és követés funkció lehetõvé teszi egy adott személy automatikus felismerését és követést, azaz ha a megfigyelt személy helyet is változtat, a kamera követi és mozgásában is figyelemmel kíséri. Így növeli a készülék az otthoni biztonságot a megfigyelt lakószinten.
Az interaktív játszótárs funkcióval a kamerán keresztül közvetlen kapcsolatba léphet az otthon maradt kedvenceivel, és játszhat velük, akár távolról is. Az idõzített emlékeztetõk szóbeli (felvett hanggal) történõ átadása szóban lehetõvé teszi, hogy távolról is emlékeztetõt hagyjon, tájékoztassa családtagjait vagy kollégáit fontos eseményekrõl vagy teendõkrõl.
A lézerpont-játék háziállatoknak, kedvenceknek szól, szórakoztató idõtöltést biztosít, játszhatunk velük, megmozgathatjuk õket, akár távolról is.

Az HD felbontású okos- és biztonsági wifi kamera lehetõvé teszi akár több helyiség megfigyelését is egyetlen készülékkel. Az intuitív alkalmazás segítségével, Wifi eléréssel, távolról is vezérelheti a kamerát, így mindig könnyen ellenõrizheti a kiválasztott területeket, bárhol is tartózkodik, legyen akár úton vagy bármely távoli helyen.

A folyamatos kép- és videórögzítés biztosítja, hogy ne maradjon le semmirõl sem, és mindig visszanézhesse az eseményeket. A nagylátószögû kamera és a zoom funkció segítségével részletes képet kaphat a megfigyelt területrõl.

A kétirányú beszélgetés vagy hangátvitel lehetõvé teszi a kommunikációt a megfigyelt személyekkel, akár távolról is.
A készülék applikáción keresztül beállítható és mozgásra vezérelhetõ több helyiség között is.
Mozgás közben stabil egyensúlyi pontja biztosítja, hogy a kamera nem borul fel, mindig mozgáskész körülmények között stabilan mûködik.

Az automatikus visszatérés a töltõbázisra biztosítja, hogy a készülék automatikusan idõben feltöltse akkumulátorát, ily módon mindig töltve legyen a kamera, ne maradjon le semmirõl sem. Az éjjeli látásmód lehetõvé teszi a kristálytiszta képek rögzítését még a sötétben is.

A mozgásérzékelésre induló felvételek és push üzenetek értesítenek minden fontos eseményrõl. A videó vagy fotófelvétel készítése lehetõvé teszi az események rögzítését, hogy késõbb visszanézhesse azokat.

A micro SD memóriakártya bõvítés lehetõséget biztosít a felvételekA micro SD memóriakártya bõvítés lehetõséget biztosít a felvételek tárolására és késõbbi visszakeresésére. A többfelhasználós hozzáférés egy készülékhez vagy egy okostelefonról több készülék (azaz helyszín) is ellenõrizhetõ, így – külön jóváhagyás után – több felhasználó is hozzáférhet a kamera képeihez.

Az applikáció jelenleg több nyugat-európai nyelven érhetõ el: pl. angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál, használata egyszerû és kényelmes.

Az EBO AIR helyváltoztatós robotkamera az ideális választás minden gyerekszobába, otthonba vagy irodába, ahol a legmagasabb szintû biztonságot és megfigyelést szeretnék biztosítani, továbbá ahol a házikedvencekkel szoktak napközben is foglalkozni. Legyen Ön és családja, háziállata is nyugodt és biztonságban a termék segítségével!