Motorola robotkamera EBO SE, a mozgékony WIFI okoskamera

64 990Ft

3 készleten

Cikkszám: 69328286 Kategória:

Leírás

Fedezze fel az EBO SE helyváltoztatós robotkamerát, ami a modern technológia és a biztonságos megfigyelés tökéletes ötvözete!

Az HD felbontású okos- és biztonsági wifi kamera lehetõvé teszi akár több helyiség megfigyelését is egyetlen készülékkel. Az intuitív alkalmazás segítségével, Wifi eléréssel, távolról is vezérelheti a kamerát, így mindig könnyen ellenõrizheti a kiválasztott területeket, bárhol is tartózkodik, legyen akár úton vagy bármely távoli helyen.

A folyamatos kép- és videórögzítés biztosítja, hogy ne maradjon le semmirõl sem, és mindig visszanézhesse az eseményeket. A nagylátószögû kamera és a zoom funkció segítségével részletes képet kaphat a megfigyelt területrõl.

A kétirányú beszélgetés vagy hangátvitel lehetõvé teszi a kommunikációt a megfigyelt személyekkel, akár távolról is.
A készülék applikáción keresztül beállítható és mozgásra vezérelhetõ több helyiség között is.
Mozgás közben stabil egyensúlyi pontja biztosítja, hogy a kamera nem borul fel, mindig mozgáskész körülmények között stabilan mûködik.

Az automatikus visszatérés a töltõbázisra biztosítja, hogy a készülék automatikusan idõben feltöltse akkumulátorát, ily módon mindig töltve legyen a kamera, ne maradjon le semmirõl sem. Az éjjeli látásmód lehetõvé teszi a kristálytiszta képek rögzítését még a sötétben is.

A mozgásérzékelésre induló felvételek és push üzenetek értesítenek minden fontos eseményrõl. A videó vagy fotófelvétel készítése lehetõvé teszi az események rögzítését, hogy késõbb visszanézhesse azokat.

A micro SD memóriakártya bõvítés lehetõséget biztosít a felvételek tárolására és késõbbi visszakeresésére. A többfelhasználós hozzáférés egy készülékhez vagy egy okostelefonról több készülék (azaz helyszín) is ellenõrizhetõ, így – külön jóváhagyás után – több felhasználó is hozzáférhet a kamera képeihez.

Az applikáció jelenleg több nyugat-európai nyelven érhetõ el: pl. angol, német, francia, spanyol, olasz és portugál, használata egyszerû és kényelmes.

Az EBO SE helyváltoztatós robotkamera az ideális választás minden gyerekszobába, otthonba vagy irodába, ahol a legmagasabb szintû biztonságot és megfigyelést szeretnék biztosítani. Legyen Ön és családja nyugodt és biztonságban a termék segítségével!