BabyOno fürdetõkendõ – bambuszos 3db 786

2 590Ft

17 készleten

Cikkszám: 68885613 Kategória:

Leírás

3 db-os kisméretû bambuszos kendõszett

Sétálni, kirándulni vagy a strandra mész a babáddal? Vidd magaddal a BabyOno kendõjét. Ez egy többfunkciós és univerzális termék, amely minden kirándulás során higiéniát biztosít. Ezek a kis törölközõk szárazon vagy nedvesen is jól teljesítenek, így sokféleképpen használhatod õket otthon és a szabadban. A törölközõk puhák, bolyhosak és kellemes megérinteni õket. Nem irritálják a baba érzékeny bõrét, mivel természetes anyagból készültek.

Ez egy természetes, nagyon puha és bolyhos termék, amely megnyugtatja és nem irritálja a baba érzékeny bõrét. Bármilyen bõrtípusra, érzékeny bõrre is alkalmas. Nem okoz irritációt vagy allergiát. Kiváló minõségû puha bambuszból készült, puha pamuttal. A bambusz törölközõk hipoallergének és antibakteriálisak.

Ezeket a törölközõket szárazon vagy nedvesen is használhatod. Rostjaik természetesen képesek felszívni a nedvességet, és gyorsan elvezetik annak feleslegét – akár 60%-kal több vizet szívnak fel, mint a pamut.

A törölközõk nagyon univerzálisak és széles körben használatosak. Használhatod a terméket arctörlõként, zsebkendõként és testtörlõként, elõkeként, büfikendõként, ápoló és fürdetõkendõként. Hasznosnak bizonyulnak akár sminkeltávolításkor és egyéb szépségápolási kezelések esetén is. Egyetemességük pótolhatatlanná teszi õket egy anyuka táskájában.

A törölközõk széles körben használhatók a háztartásban is. Praktikusak és funkcionálisak, felhasználóbarátak, és számos mindennapi tevékenységben segíthetnek. Sokoldalúságuk felbecsülhetetlen értékû eszközzé teszi õket a mindennapi háztartási munkák során.

– Anyaga: 70% bambusz, 30% pamut.
– Csecsemõknek szánták életük elsõ napjaitól (0 hó ).
– Minden darabon van egy hurok, hogy könnyen akasztható legyen
– Ablakos kartondobozba csomagolva – tökéletes ajándékötlet
– 3 darab a készletben.

A termék két színösszeállításban érhetõ el, kérjük, a megrendelés megjegyzésébe írja be a választott színt (bézs vagy lila).