Arianna orrszívó porszívó

2 190Ft

533 készleten

Cikkszám: 20400 Kategória:

Leírás

A leghatékonyabb módja a gyermekek orrváladékának eltávolítására. Fül-orr-gégész gyermekorvosok fejlesztették ki. Anyaga mûanyag, tehát nem törik. Minden háztartási porszívó gégecsövéhez csatlakoztatható.

A porszívóhoz csatlakoztatható mûanyag orrszívó egyik vége az orrhoz illeszthetõ, az eszköz másik vége a porszívóhoz illeszkedik, ami a szívóhatást adja. A dobozban két szívófej található. Felsõlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgõ- és tüdõgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemõ) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részébõl kell a váladékot kiszívni, hanem a belsõ járatokból is. Ehhez egy megfelelõ erõsségû, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot, és már újszülött kortól használható. Használata nem okoz fájdalmat, sõt a gyermek, mivel jobban kap levegõt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetõen a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.