BabyOno textilpelenka színes 3db bambusz türkizkék 397/06

4 190Ft

5 készleten

Cikkszám: 50240466 Kategória:

Leírás

A bambuszrosttól az anyag nagyon puha és finom. A bambusz az egyik legértékesebb növény, gyógy- és nyugtató tulajdonságairól ismert. Megújúló, természetbarát alapanyag. Gyorsan növõ növény, akár egy métert is növekszik naponta, és a termesztéséhez nem használnak növényvédõ szereket. A bambusznak antibakteriális tulajdonságai vannak, így ellenáll az idegen szagoknak. A természetes, szuper puha és finom bambusz pelenkák pótolhatatlanok mind csecsemõkorban, mind újszülöttkorban. Anyaga alkalmassá teszi arra, hogy már a baba elsõ napjától kezdve használni lehessen a baba bebugyolálására, pelenkázó alátétként, lepedõként, vagy fürdés után kifogóként. Kényelmesen használható szoptató kendõként, vagy büfiztetéskor a váll takarható vele. Továbbá használható alvós kedvencként vagy babakocsin extra napellenzõként. Bármely olyan helyzetben használható, mely megkívánja, hogy az anyag érintkezzen a baba bõrével.

– Nem irritálja, vagy érzékenyíti a baba érzékeny bõrét
– Antibakteriális, jól szellõzõ, ellenáll a szagoknak
– Anyaga: 70% bambusz 30% pamut
– Mérete: 70×70 cm

A csomag tartalma:
– 2 db nyomott mintás és 1 db egyszínû textil pelenka

– Környezetbarát: A bambusz fenntarthatóság szempontjából rendkívül elõnyös anyag, mivel a növény gyorsan növekszik, és minimális vízre és növényvédõ szerre van szüksége a fejlõdéséhez.
– Lágyság: A bambusz szövet kivételesen puha, így kíméli a baba érzékeny bõrét.
– Hipoallergén: A bambusz természetes antibakteriális és hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így csökkenti a bõrirritáció és az allergia kockázatát.
– Nedvszívó képesség: A bambusz pelenkák nagyon nedvszívóak, elvezetik a nedvességet a baba bõrérõl, szárazon és kényelmesen tartják õket.
– Légáteresztõ: A muszlinhoz hasonlóan a bambusz szövet is légáteresztõ, így jobb légáramlást tesz lehetõvé.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.