BabyOno tasak bébiételekhez – újratölthetõ 150ml 5db 1467

1 990Ft

54 készleten

Cikkszám: 68812097 Kategória:

Leírás

Az újrafelhasználható bébiétel tasakot használhatod otthon és a séták során is. Különlegessége, hogy széthúzható alja van, így biztonságosan állítható. A nagy és könnyen utántölthetõ nyílásnak köszönhetõen a tasak nagyon praktikus. Könnyen újratölthetõ és kimosható. A kettõs simítózár hatékony védelmet nyújt a kiömlés ellen. A BabyOno tasak környezetbarát társ kirándulásokhoz, és tökéletes társa a babának az elsõ önálló étkezéseknél.

KÖRNYEZETBARÁT
A bébiétel tasakok újrafelhasználhatók. Könnyedén elmosogathatod, vagy mosogatógépben tisztíthatod õket. A készlet öt darab 150 ml-es tasakot tartalmaz.

SZÉLES ALJÚ
A bébiétel-tasak alja kihajtható. Ez nagyon kényelmesnek bizonyul, mivel a széles alj lehetõvé teszi a termék függõleges elhelyezését anélkül, hogy az összeesés és a kiömlés veszélye fennállna.

FELSÕ SIMÍTÓZÁR
A kettõs simítózárnak köszönhetõen a tasak tartalma biztonságban van. Más hasonló termékekkel ellentétben a tasak a tetején záródik. Így biztos lehet benne, hogy nem fog kiömleni az étel.

NAGY NYÍLÁS
Gondoltunk a Te kényelmedre is. A bébiétel tasakon lévõ nagy nyílásnak köszönhetõen akár kanállal is könnyedén megtöltheted a tasakot.

ÖNBIZALMAT AD
A tasakot az önálló evést tanuló baba is használhatja. A termék elég nagy méretû és könnyen fogható, míg a nagy kupak könnyen lecsavarható.
BIZTONSÁGOS
Elsõ a biztonság. A bébiétel tasak olyan anyagból készült, melyek biztonságosan érintkezhetnek élelmiszerrel. BPA-mentes.

Mérete: 12×12,5 cm