MAM cumisüveg Anti-Colic Matt 160ml

3 890Ft

22 készleten

Cikkszám: 69352564 Kategória:

Leírás

Üdvözlünk a fenntarthatóbb babatermékek új korszakában: Bio-körforgásos PP

A fenntarthatóságot a következõ szintre emeljük.

A bio-körforgásos PP ugyanazokat a nagyszerû elõnyöket kínálja, mint a fosszílis PP, a MAM magas szintû gyártási szabványait és sterilizálási követelményeit figyelembe véve.

Mit lehet tudni a bio-körforgásos PP-rõl?
Második generációs alapanyag:
– új életet adunk egy használt anyagnak.
– a bio-körforgásos PP (polipropilén) második generációs megújuló alapanyagból készül,
– 100%-ban visszavezethetõ bio-körforgásos nyersanyagokra.

A természet ihlette színekkel és mintákkal ellátott 160 ml-es MAM Anti-Colic Matt Forest az ideális cumisüveg kisbabáknak: a babák saját tempójukban, teljesen ellazulva ihatnak.

A MAM szabadalmaztatott, szelepes aljnak köszönhetõen a tej megszakítás nélkül tud folyni a cumisüvegbõl. Az üveg alján lévõ szellõzõlyukaknak köszönhetõen nem képzõdnek buborékok és hab az üvegen belül. Az édesanyák 80%-a megerõsítette a kevesebb kólikás hasfájást¹, és a babák élvezik a szoptatáshoz hasonló etetést². (¹Piackutatás – Ausztria 2011, 73 hasfájós babával tesztelve/USA 2010, 35 hasfájós babával tesztelve. ²Orvosi tanulmány, Argentína 2012, 34 babával tesztelve.)
A babák 94%-a elfogadta* a MAM etetõcumit, SkinSoft Szilikon felületének köszönhetõen. (*Piackutatás: 2009-2017, 1508 babával tesztelve).

A MAM Anti-colic cumisüveg lecsavarható alja miatt könnyen tisztítható és egyedülálló önsterilizáló funkcióval is rendelkezik. A SkinSoft szilikon etetõcumi minden MAM szélesnyakú cumisüveggel és a Trainer tanuló pohárral kompatibilis. Az alkatrészek nem kompatibilisek más gyártók termékeivel.

Csapatmunka a maximális biztonságért: Csak az egészségügyi szakértõink jóváhagyása után állnak rendelkezésre termékeink a babák számára"

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.