Philips AVENT etetõcumi Natural Response 2db 3 cseppes 1hó

3 990Ft

15 készleten

Cikkszám: 68726089 Kategória:

Leírás

Új etetõcumi cumisüvegekhez

Etetõcumi 3.átfolyású, 1hó, 2db

Támogatja a baba természetes ivási ritmusát

Az anyamellhez hasonlóan mûködõ etetõcumi
A Natural Response etetõcumi csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemõ éppen aktívan iszik. A csecsemõk ugyanúgy, a természetes ritmusuk szerint ihatnak, nyelhetnek és vehetnek levegõt, ahogyan az anyamellen tennék. Ezáltal megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás felváltva történõ alkalmazását.
A szoptatás és a cumisüveges táplálás egyszerû kombinációja
– Természetes szívás a mell alakú etetõcuminak köszönhetõen
– Az etetõcumi akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemõ éppen aktívan iszik

Egyéb elõnyök
– Válassza a baba számára megfelelõ átfolyási sebességet
– A csepegésmentes etetõcumival megelõzhetõ, hogy kiömöljön és kárba vesszen a tej
– A Natural Response cumisüvegek és etetõcumik BPA-mentesek
– Legyen türelemmel, amíg a gyermeke megszokja
– A levegõ nem jut be a baba pocakjába
– A hasfájás és a kellemetlen érzés csökkentésére tervezve

Natural Response etetõcumi
A Natural Response cumi a baba természetes táplálási ritmusával összhangban mûködik, így könnyedén kombinálhatja a szoptatást és a cumisüveges táplálást. Az etetõcumi egyedülálló nyílással rendelkezik, amely csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemõ éppen aktívan iszik. Vagyis, amikor a baba éppen nyel vagy levegõt vesz, a tejáramlás szünetel.

Természetes szoptatás
A széles, puha és rugalmas etetõcumi a tervezésénél fogva a mell alakját és érzetét imitálja, ezzel elõsegítve, hogy a baba kényelmesen tudjon a mellre tapadni és enni.

Hasfájást csökkentõ szelep
A hasfájást csökkentõ szelep a tervezésénél fogva etetés közben megakadályozza, hogy levegõ kerüljön a baba pocakjába, így csökkentve a hasfájást és a kellemetlen érzéseket

Csepegésmentes etetõcumi
Az etetõcumi nyílása a tervezésének köszönhetõen csak akkor engedi ki a tejet, amikor a csecsemõ éppen iszik. Így elkerülhetõ, hogy kárba vesszen a tej – akár otthon, akár útközben

BPA-mentes
A Philips Avent Natural cumisüvegek BPA-mentes anyagból készülnek.

Találja meg a megfelelõ átfolyási sebességet
Minden baba másképp eszik, és a saját ütemében fejlõdik. Különféle folyáserõsségeket fejlesztettünk ki, hogy Ön megtalálhassa a gyermeke számára tökéletes változatot, és személyre szabhassa a cumisüveget. Mindegyik Natural Response etetõcumi puha szilikonból készült.

Legyen türelemmel, amíg a gyermeke megszokja
Az új Natural Response cumisüvegeink eltérnek a szabad átfolyású cumisüvegeinktõl. A szoptatáshoz hasonlóan itt is szükség lehet néhány próbálkozásra, mire minden összeáll. Ez teljesen természetes.

– Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.